Не брой седмиците до почивката. Възползвай се от първия свободен

...
Не брой седмиците до почивката. Възползвай се от първия свободен
Коментари Харесай

Презареди батериите с непланирано уикенд бягство

Не брой седмиците до почивката. Възползвай се от първия свободен уикенд и вземи глътка въздух – от работата, от всекидневието, от графиците. Непланираната почивка е премеждие, на което си заслужава да се отдадеш.

Докато чакаш началото на огромния летен отпуск, може да презаредиш батериите с къса непланирана отмора. Без предварителни резервации и изследвания. Просто постави най-необходимото в една раница и се насочи на премеждие. Може да купиш самолетни билети в последния миг или просто да отскочиш с колата до близка дестинация, която искаш да посетиш от години, само че все не успяваш.

Не ти би трябвало доста багаж. Само чифт-два облекла. Каквото и да забравиш в багажа, обаче, в никакъв случай не забравяш смарт телефона си – твоята връзка със света и асистент за запазване на мемоари. В тези случаи, да вземем за пример, е идеалната компания. Елегантен, стилен и функционален , той е представител на серията Galaxy Z – устройства, които се отличават със сгъваемия си екран. Побира се елементарно в дланта или джоба. А когато се разгъне, се трансформира в смарт телефон с познатия огромен размер на екрана.

 galaxy z flip3

Какво друго ти е нужно, когато поемаш на уикенд премеждие? Карта! Трябва да знаеш накъде да шофираш, нали? Не се притеснявай, даже да не знаеш посоката. Гугъл Maps e твоят непогрешим навигатор , който може да те упъти по разнообразни направления до мечтаната дестинация. Вече може да избираш сред общоприет и сателитен режим за още по-добро насочване. Сателитният режим ще ти даде обща визия за посоката, както и дали наоколо има бензиностанции, магазини, банки, заведения или музеи. Стандартният режим пък ще ти покаже точния път до крайната цел. А в случай че искаш да опознаеш мястото, на което си, Street View режимът е незаместим. С негова помощ разглеждаш улиците и постройките и добиваш по-добра визия за мястото и атмосферата, или просто проверяваш дали улицата е подобаваща за паркиране.

Това, че ваканцията е непланирана, най-често подсигурява че ще преживееш доста приятни моменти. Не забравяй да ги запечаташ с камерата на Galaxy Z Flip3. Подобрените му функционалности разрешават да снимаш, без да разгъваш телефона. С опцията Quick Shot правиш бързи селфита и видео с главната камера, които може да прегледаш на предния екран, който към този момент е 4 пъти по-голям. Освен това, на екрана проверяваш вести и известия, още веднъж без да разгъваш телефона.

 galaxy z flip3

Ако пък искаш да уловиш повече от атмосферата на мястото, само че би трябвало и двете ти ръце да са свободни, разгъни своя Galaxy Z Flip3 и го сложи на равна повърхнина. Подобреният Flex режим работи като статив, стабилизира камерата и ти оказва помощ да направиш най-красивите фрагменти.

 galaxy z flip3

Не се притеснявай да поставиш своя Galaxy Z Flip3 5G на всички места. Деликатният му външен тип не трябва да те подвежда. Той има рамка от Armor Aluminium – най-здравият алуминий в смарт телефон до момента. Предният и задният похлупак на корпуса са направени от извънредно здравото стъкло – Corning Gorilla Glass Victus . Макар да е сгъваем, дисплеят е по-устойчив от всеки път. Защитният филм от еластичен PET материал надгражда предходните Galaxy Z устройства, с цел да е предпазен от драскотини при инцидентни рухвания.

Докато се разхождаш по улиците в непознатия град и забележиш цвете, което искаш да добавиш в сбирката си на балкона, използвай Гугъл Lens . Приложението ще го сканира и за секунди ще схванеш по какъв начин се споделя. В случай, че си на екскурзия в чужбина и изпитваш усложнение с меню или етикет, просто сканирай текста с Гугъл Lens и думите ще се преведат пред очите ти. Ако искаш да научиш повече за някоя забележителност към себе си, насочи телефона си и незабавно ще схванеш повече за нея, за работното време, както и ще прегледаш мнения на гости.

Колкото и изкушаващо да звучи просто да събереш малко багаж и да се отправиш на непланирано пътешестване, няма по какъв начин да не останеш обвързван с действителността и ежедневните си отговорности. Ако се наложи да присъстваш на незабавна работна среща, или просто искаш да се видиш с околните си, най-хубавият избор е приложението Гугъл Duo . С него провеждаш видео диалози с Full HD качество , в което могат да се включат до 32 участници. Приложението е гратис и елементарно за потребление. Оптимизирано във Flex режим на сгъваемите телефони, то ти разрешава да виждаш събеседниците си и даже редом да отвориш още приложения.

 galaxy z flip3

Да се отправиш на спонтанна почивка към този момент е по-лесно от всеки път. С помощта на Galaxy Z Flip3 5G и Гугъл приложенията всичко належащо е в джоба ти. Имаш персонален навигатор, екскурзовод и фотограф, с цел да създаваш и запазваш специфични моменти, без значение дали почивката е проведена за няколко минути, или е планувана месеци напред.
В рамките на настояща акция на Samsung България до 22.06.2022 година можете да закупите Galaxy Z Flip3 и да вземете часовник от серията Galaxy Watch4 на половин цена .
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР