“Не беше честно. Направих невероятен сезон и заслужавах “Златната топка.

...
“Не беше честно. Направих невероятен сезон и заслужавах “Златната топка.
Коментари Харесай

Рибери се върна към най-голямото си разочарование

“Не беше почтено. Направих необикновен сезон и заслужавах “Златната топка ”. Организаторите обаче удължиха интервала за гласоподаване и се случи нещо необичайно. Осъзнах, че това беше политически избор ”, разяснява в изявление за “Гадзета дело ”.

Ветеранът се върна и към Световното състезание през 2006 година, когато “петлите ” изгубиха финала от.

“Играхме по-добре, само че това е футболът. Италианците бяха невероятни мощни ментално. Аз бях сменен от Давид Трезеге, който пропусна дузпа. Той обаче вкара Златния гол против във финала на 2000. Случват се такива неща. Като се сетя за спасяването на Джиджи Буфон след удара на Зинедин Зидан… мама! ”, разяснява.

“С имаме идентичен нрав. И двамата сме щастливи на терена, очаквам го в Серия “А ” през идващия сезон ”, сподели французинът, който е удовлетворен от престоя си в.

“Феновете в Салерно са доста привързани към тима. Всички живеят за футбола. Когато не побеждаваме, виждам тъгата в очите на хората. Това натъжава и мен самия. Никога не съм умеел да одобрявам загубите. През предишния сезон разбрах какъв брой мъчно е да водиш борба за оцеляване. Дадох всичко от себе си, с цел да успеем. Не е като да сме спечелили титли, само че чувството след последния кръг ще остане вечно в сърцето ми ”, сподели още 39-годишното крило.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР