Велико Търново е областен град, но не може да се

...
Велико Търново е областен град, но не може да се
Коментари Харесай

Явор Божанков: БСП има огромен принос в свалянето на Бойко Борисов от власт


" Велико Търново е регионален град, само че не може да се похвали нито със приемлива инфраструктура, нито с огромни осъществени вложения, имам предвид цялата област. Нямаме трети Дунав мост през Свищов, летище „ Горна Оряховица “ не работи, автомагистрала „ Хемус “ не е приключена, както ГЕРБ дават обещание на всяка акция. Велико Търново страда доста. Друг огромен план, за който приказват на избори - интермодален терминал. Какво стана с летището на Горна Оряховица? Има изявления в медиите, че още веднъж е концесионирано от неслучаен човек. Не е изненада за никой, че летището не работи ", съобщи Явор Божанков, лидер на листата на " Българска социалистическа партия за България " в 4-ти МИР Велико Търново в " Думата е ваша " по БСТВ.

Българска социалистическа партия постоянно е обръщало внимание на значимите за хората проблеми, какъвто е и инфраструктурата. " Входовете на града ни са в окаяно положение. Централната власт е в голям дълг към нашата област. Има голяма липса на вложения, тук всичко е „ на парче “. Здравеопазването и администрацията би трябвало да се реформира, както и данъчната система, която да се обърне към младите фамилии. Множество обитаеми места във Велико Търново страдат от дефицит на питейна вода в 21-ви век. Едно ново съвременно ръководство на млади, способни и образовани хора може да промени България. Българска социалистическа партия има голям принос във свалянето на Бойко Борисов от власт. Движение за права и свободи и Има Такъв Народ провалиха актуализацията и преизчислението на пенсиите на българския народ и те ще носят негативите от това. В оня миг паднаха маските, а ние доказахме на какво сме способни ", разяснява младият кандидат-депутат от редиците на Българска социалистическа партия.

Божанков осъди остро ръководството на ГЕРБ и предложи в какви насоки би могъл да се промени настоящия модел на ръководство: " Много постоянно младежите се провалят в своите хрумвания. Подкрепа за бизнесите би трябвало да има освен като започва, само че и като банкрутира. Истинската страна поддържа младите си хора даже, когато се провалят. България е изостанала откъм трендове, даже туристическите градове имат несъответстваща политика във връзка с новости. Държавата би трябвало да е в крайник с времето. Бъдещето на Европа е кръговата стопанска система. Зелената договорка изисква от нас три неща: нововъведения промени и зелени планове. България в това отношение е една от страните с максимален капацитет. Ние от Българска социалистическа партия се борихме да спрем набезите на ГЕРБ по българското Черноморие, спряхме стотици лобистки законопроекти “.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР