Назначените съдии за прокурор за разследване на престъпления, извършени от

...
Назначените съдии за прокурор за разследване на престъпления, извършени от
Коментари Харесай

Парламентът реши кога започва процедурата по нов избор на членове на ВСС

Назначените съдии за прокурор за следствие на закононарушения, осъществени от основния прокурор, вземат участие в общото заседание на прокурорите. Всички висящи и неприключили с акт за встъпване процедури по желание на членове на Висшия правосъден съвет се приключват.

 

С други промени се детайлизира методът за осъществяване на съответния асортимент на съдията, който да извършва функционалностите на прокурор за следствие на закононарушения на  основния прокурор.

 

Създава се лист от съдии, изразили предпочитание да бъдат прокурори, които да проверяват обвинител №1. Списъкът може да се актуализира, в случай че някой от искащите се откаже или различен изяви предпочитание да се включи в него.

 

Системата за инцидентно систематизиране на делата, свързани с следствието на основния прокурор, ще става със специфичен модул в единната система. Предходният модул, с който към този момент е изтеглен първият арбитър, проверяващ основния прокурор, няма да се употребява.

 

Системата би трябвало да дава отговор на следните условия - да не е част от единната осведомителна система на съдилищата; да разгласява данни за всеки инцидентен избор, както и да разрешава всеки инцидентен избор да бъде тестван от трети страни, в това време да не разрешава на лица с достъп до нея да въздействат на инцидентния асортимент.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР