Назначени бяха заместник-министри в Министерство на земеделието и храните и

...
Назначени бяха заместник-министри в Министерство на земеделието и храните и
Коментари Харесай

Назначени са заместник-министри в министерствата на земеделието и на спорта

Назначени бяха заместник-министри в Министерство на земеделието и храните и в Министерство на младежта и спорта, оповестиха от Министерския съвет.

Новият заместник-министър на земеделието към този момент е Дамян Дамянов . Той има приключена докторска степен по екология и запазване на екосистемите към Института по гората при Българска академия на науките. Има образователно-квалификационна степен " магистър " от Факултета " Горско стопанство " на Лесотехническия университет в гр. София. Освен това Министерският съвет припомня, че 10 години от професионалната му кариера е обвързвана с " Югозападно държавно дружество " ДП-Благоевград, където той поредно заема длъжностите заместник-директор и шеф.
 Назначиха Гинка Машова-Станчева за заместник-министър на труда и обществената политика
Назначиха Гинка Машова-Станчева за заместник-министър на труда и обществената политика

Таня Георгиева (Дъбнишка) пък поема поста заместник-министър на земеделието и храните

Иво Кацаров е назначен за заместник-министър на младежта и спорта.  До преди това той е изпълнявал длъжността основен секретар на Държавната организация " Безопасност на придвижването по пътищата ". Преди това, в интервала 2017 година - 2019 година той е шеф на дирекция " Търговски сдружения и концесии " в Министерството на районното развиване и благоустройството. Иво Кацаров е дълготраен чиновник на Агенцията по публични поръчки, където заема разнообразни позиции, в това число основен секретар. Кацаров е работил също в Министерството на финансите, има опит и в частния бранш. Висшето си обучение приключва в Университета за национално и международно стопанство със компетентност " Счетоводство и надзор ".
 Новите министри влизат в кабинети без замове
Новите министри влизат в кабинети без замове

С благодарности, обещания за последователност и надграждане и декларирани приоритети
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР