Назначаването на Луис Енрике за селекционер на националния отбор по

...
Назначаването на Луис Енрике за селекционер на националния отбор по
Коментари Харесай

4,5 млн. евро бавят Луис Енрике за Испания

Назначаването на Луис Енрике за селекционер на националния тим по футбол на Испания се бави поради... финансовите искания на експерта. Това твърди " Ас ".

Според изданието, от федерацията оферират заплащане на някогашния треньор на " Барселона " в размер на 1,5 млн. евро. Той обаче има оферта за много по-добра заплата в клуб от британската Висша лига. На Острова му оферират договор, съгласно който ще взима... 6 млн. евро.

Енрике, който изведе " Барса " до последния за отбора трофей в Шампионската лига през 2015 година, към момента не е споделил окончателното си решение. Адвокатът му обаче е в непрекъсната връзка с Испанската футболна федерация.
Бивш треньор на " Барса " поема Испания? Луис Енрике е любимец за поста на селекционер на "Ла Роха "
Днес стана ясно, че новият състезателен шеф на " Ла Роха " е Хосе Франсиско Молина, а Енрике си остава любимец за поста на селекционер.

Ако одобри поста, експертът ще подпише контракт до края на квалификациите за европейското състезание през 2020 година При положително показване, контрактът ще бъде продължен, а възнаграждението му ще скочи с 15%.

Той би трябвало да наследи на поста Фернандо Йеро, който зае тази позиция " на пожар " дни преди първия мач на испанците на международното състезание в Русия поради уволнението на Хулиен Лопетеги.

Енрике не е водил различен отбор, откогато напусна " Барселона ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР