Най-запалените фенове ще изпратят слънцето и ще посрещнат изгрева край

...
Най-запалените фенове ще изпратят слънцето и ще посрещнат изгрева край
Коментари Харесай

С хитови поп- и рокпарчета посрещат Джулая в Лозенец

Най-запалените почитатели ще изпратят слънцето и ще посрещнат изгрева край Лозенец в компанията на един от техните любимци - MR.K. На брега на морето, в Hacienda Beach, където няма рамки и ограничавания, присъстващите на 30 юни ще се радват на Джулая в компанията на родния диджей. А традицията повелява купонът да продължи до сутринта.

Само преди дни MR.K се завърна от Миконос, където бе резидент в един от най-оборотните клубове на гръцкия остров. Специално за Джулая актьорът е приготвил извънредна селекция от ремкси на най-известните международни поп- и рокхитове. Горещ юли чака феновете на нощния живот край южния плаж в курортното населено място.

За четвърта поредна година се провежда и фестивалът на изкуствата " Арт поток ". Форумът стартира на 19 юли с изложбата " Стефан Божков и другари " в Историческия музей в Царево. А вечерта в читалище " Георги Кондалов " ще се играе постановката на Народния спектакъл " Любовникът " от Харолд Пинтър с присъединяване на Деян Донков и Радина Кърджилова.

https://www.facebook.com/haciendabeach/

Instagram: haciendabeachlozenets
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР