Най-вероятно ще има предсрочни избори, каза пред журналисти в Букурещ

...
Най-вероятно ще има предсрочни избори, каза пред журналисти в Букурещ
Коментари Харесай

Борисов: ПП-ДБ играят игра да излезе, че ГЕРБ са виновни, че отиваме на избори

Най-вероятно ще има предварителни избори, сподели пред публицисти в Букурещ водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, който взе участие в конгрес на Европейската национална партия.

„ Не виждам за какво по този нахален метод се отнесоха с всички в Народното събрание. Денков пристигна, хвърли си оставката и си отпътуваха с кабинета, с цел да не вземат участие в дебатите “, разяснява Борисов за оставката на кабинета, която беше гласувана в Народното събрание.

" Питам моите некоалиционни сътрудници - по този начин ли се отстоява държавно управление, по този начин ли се дава отговор на рецензията. Кой закон, коя Конституция с изключение на нашата джентълменска дума за 6-и, вероятно. Но това нито е закон. Можеше на 7-и, на 8-и, когато си дойдем. Защо бързаха да го създадат, за какво е това пренебрежително отношение ", попита Борисов. 

" Ако няма радикални промени в кабинета, регулаторите и правосъдната система, ние няма да участваме ", сподели още водачът на ГЕРБ.

" С това си държание през днешния ден ни пратиха в ръцете на президента Радев. От него към този момент зависи всичко. Кое беше нужно да съсипят държавното управление през днешния ден и да цъкат часовник в ръцете на Румен Радев ", добави той.

" Тези хора сега играят единствено една игра – да излезе, че ГЕРБ са отговорни за това, че отиваме на избори. Те доста добре видяха социологията, че в случай че са разграничени двата избора, те единствено на европейски избори ще катастрофират. Затова в този момент тикат 2 в 1, единствено че би трябвало да излезем ние отговорни ", сподели още водачът на ГЕРБ.

" Те предопределиха през днешния ден по какъв начин ще се развият нещата, тъй че не виждам положително решение на този цикъл за ротация ", добави Бойко Борисов.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР