Най-вероятно през 2023 г. ще има успокоение, но цените няма

...
Най-вероятно през 2023 г. ще има успокоение, но цените няма
Коментари Харесай

Левон Хампарцумян:Българската икономика се справи добре с последствията от КОВИД-19 и войната в Украйна

Най-вероятно през 2023 година ще има утешение, само че цените няма да отидат надолу, по-скоро чакаме малко по-високи приходи. това сподели банкерът Левон Хампарцумян в предаването „ Събуди се " по Нова телевизия.

Според него българската стопанска система се е справила добре с следствията от КОВИД-19 и войната в Украйна.

За България, която е доста подвластна от външния свят, предстоящата криза в огромните европейски страни би била отрицателен фактор, счита той. „ Хората, които ще ни измъкнат от рецесията, не са политиците, а насърчаваните от средата, в която работят, предприемчиви хора на България. Трябва да се основат изискване предприемчивите хора да бъдат насърчавани, с цел да намират пътища ", разяснява той.

По думите му страната ни към момента има късмет да влезе в еврозоната. „ Все още има неща, които в случай че създадем, ще влезем в еврозоната. Освен че тя ще сътвори удобни условия за стопански дейните хора, играе и ролята на геополитическа котва, която да ни държи в Европа ", изясни още банкерът. Той акцентира, че при влизането в еврозоната ще има преимущества за бизнеса у нас.

Той увери, че прекосяването от лев към евро не значи обедняване. „ Ние сме задоволително небогати, няма по какъв начин да обеднеем повече ", безапелационен бе Хампарцумян.

Цените на парцелите евентуално ще се задържат, а е допустимо да стартират и да падат.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР