Най-възрастният студент в СУ Свети Климент Охридски е 82-годишният Петър

...
Най-възрастният студент в СУ Свети Климент Охридски е 82-годишният Петър
Коментари Харесай

Студент на 82 г. завърши магистратура в СУ

Най-възрастният студент в СУ " Свети Климент Охридски " е 82-годишният Петър Шойлев. Роден е в София, само че от 10 години живее в Лондон при сина си. Преди 3 години обаче решил да приключи магистратура в родния град.

Така пенсионерът се озовал във Факултета по публицистика и всеобщи връзки на Алма Матер. Сега Шойлев към този момент е приключил своята магистратура и взе дипломата си, съобщи Нова телевизия.

" Нищо не ми пречи. Мои познати ми споделиха, че има такава опция и аз отидох да ревизира какво става. Когато попитах дали мога на тази възраст да последвам, ми споделиха, че няма проблем. И се записах ", споделя Петър Шойлев, който има дипломи за инженер, икономист и за външна търговия.

Състудентите му в София пък са на възраст сред 22 и 26 години.

" Мога да кажа, че са доста симпатични младежи. Много мъчно ми беше да се състезавам с тях, само че те ме одобриха като еднакъв и не са ме подценявали ", споделя дипломираният магистър по публицистика.

По думите му, чувството е било все едно през вчерашния ден е бил на студентската банка. Но признава, че е имало моменти, в които му е било мъчно.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР