Най-възрастния и от най-голямата парламентарна група е излъчен за председател

...
Най-възрастния и от най-голямата парламентарна група е излъчен за председател
Коментари Харесай

ГЕРБ внасят седем антикризисни мерки в парламента


„ Най-възрастния и от най-голямата парламентарна група е излъчен за ръководител на Народното събрание. Това е обикновено. Докато се губеше време с избор на ръководител министерството на финансите даде брифинг с трите разновидността на бюджета. Министерството на защитата даде поръчки с решение на министерски съвет. По евроатлантическата ос какво ще се прави и проекта за възтановяване. Това са някаолко най-общи тематики “, това разяснява Борисов на извънереден брифинг. След това даде думата на Кирил Ананиев.

“ Докато избирахме ръководител, страната банкрутира. Това се дължи на моя правоприемник на поста Асен Василев, който е на слабия министър през последните десетилетия. “, разяснява Ананиев

„ Седем антикризисни ограничения ГЕРБ ще внесе в Народното събрание в понеделник. Нито една от тези ограничения не е обвързвана с харчене на държавни пари “, заяви Делян Добрев.

„ Предлагаме ограничения, ориентирани напълно към хората, бизнеса и потребителите. Мерки, които биха избегнали рецесии. Ще би трябвало да изтеглим 16 милиарда нов дълг и 6,7% недостиг. Дори Германия не съумя да изтегли 8 милиарда С една дума – изборите минаха, само че е евентуално да се основат нови.

Ние би трябвало да се погрижим за пенсионерите, за армията и за битовия консуматор. По проекта за възтановяване Пеканов поработи много.

Парите записани като задатък може да не дойдат до декември. Колегите да не се сърдят, че са изгубили изборите, обикновено е да губиш. Сега да седнат и да беседват с нас. Трябва да се беседва за тези цифри, защото в този момент еврозона няма да забележим. Трябва да овладеем недостига и изтегления до в този момент дълг. Нашите гласоподаватели чакат тези неща да се случат. По тези неща би трябвало да търсим единение в Народното събрание. “, разяснява Борисов.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР