Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Най-важното тази сутрин:СанкциитеНовата

...
Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Най-важното тази сутрин:СанкциитеНовата
Коментари Харесай

Три минути: Нова коалиция се явява на изборите в България. Молдова разкри руски план за преврат

Най-важните вести с линкове. Отнемат три минути четене.

Най-важното тази заран:
СанкциитеНовата коалицияИвет Качурова
България има систематичен проблем с корупцията и върховенството на закона и не се оправя с него. Това съгласно двама на новите наказания. Те са против политици от Движение за права и свободи, ГЕРБ и Българска социалистическа партия. На напред във времето е въпросът за политическата отговорност.

Координаторът на глобите в Държавния департамент на Съединени американски щати в България. Той се срещна с президента, който благодари за поддръжката на Вашингтон в битката с корупцията.

Санкциите целят да подкрепят България в задълбочаването на нейната интеграция в Европа и диверсификацията на енергийните източници, сподели.

Бившият финансов министър Владислав Горанов за пръв път разяснява глобите против себе си. По думите му те се основават на “фактологически погрешни ” претекстове. “Защо ще корумпирам мои чиновници, като мога да им наредя? ”, сподели той в. Никъде не се твърди, че той е подкупвал свои лични чиновници.
На изборите се явява нова коалиция
Лидерите на “Продължаваме смяната ” и “Демократична България ” за общо явяване на предварителните избори на 2 април., измежду които промяна на прокуратурата, участие на България в Шенген и еврозоната и основаване на среда за честния бизнес.

Какво мислите за тези вести? Коментирайте на страницата ни във или пишете на.
Русия твърди за прогрес на фронта
Москва са съумели за 4 дни да напреднат с 2 км на фронта в Украйна. Информацията не може да бъде без значение тествана. Олигархът Евгений Пригожин сподели, че частната му войска “Вагнер ” е превзела украинско село.

кой какво управлява в Източна Украйна към 13 февруари.

Руската войска си позиции в окупираните региони на Украйна, заяви английското военно министерство. Става дума за фронта в Запорожка област.

Николай Трошкин е млад руснак, излежавал присъда. Вербуван е да се бие в Украйна за частната войска “Вагнер ”. Но на фронта схваща, че е единствено “пушечно месо ”. Трошкин съумява да избяга, само че в този момент се крие, тъй като.
Москва готви прелом в Молдова
Русия приготвя, сподели президентката Мая Санду. Планът планува промяна на властта “чрез насилствени дейности, маскирани под митингите на така наречен съпротива ”. За желанието на Москва да реализира прелом.

Съединени американски щати жители да изоставен Русия. В противоположен случай съгласно Вашингтон те може да станат жертви на арести и тормоз от съветските управляващи.

В аптеките в Русия медикаменти. Режимът на Владимир Путин споделя, че усложненията са краткотрайни. Клиентите упрекват за дефицита глобите, наложени след непредизвиканата военна експанзия против Украйна.
Никой не търси отговорните за гибелта на дете
Преди тъкмо две години 16-годишният Любомир стъпи върху шахта в София и почина от токов удар. Оказа се, че кабелите в шахтата са противозаконни, зареждат противозаконен павилион и са попаднали там след противозаконен ремонт. Институциите обаче, написа “Капитал ”.
Съединени американски щати смъкнаха четвърти НЛО
неидентифициран летящ обект (НЛО) край езерото Хюрън. Не е ясно какво съставлява и кой го праща. Всичко потегли преди седмици от един балон, който съгласно Вашингтон е изпратен от Китай да шпионира.

Общият брой на жертвите на опустошителните трусове в Турция и Сирия. Спасителните акции не престават, само че вярата за намиране на оживели е все по-малка. Организация на обединените нации чака броят на жертвите да доближи 50 000 и повече.

Социалдемократите на немския канцлер Олаф Шолц в Берлин. До вота се стигна, откакто съдът касира резултатите от изборите през 2021 година поради нередности.
Две рекомендации
Икономическата мощност на Япония не е вест. Но в този момент Токио стартира да развива военни качества, с цел да се опълчи на агресивността на Русия и Китай, и да ускорява дипломацията. проучва по какъв начин Токио още веднъж става основен състезател.

Всичко стартира като митинг на един човек против различен човек. Имаше и политика, само че въпреки всичко беше скандал в театъра. Сега са забъркани две съществени партии, зает е президентът, а историята може да има общо и със промяната на министър. по какъв начин Движение за права и свободи, ГЕРБ и геополитиката се намесиха в абсурда в Народния спектакъл.
Човек на деня
Тя е едвам 17-годишна, само че името ѝ към този момент се чува в България и Европа поради премия от влиятелен конкурс за превод. Самата тя споделя, че пристрастеността към езиците за нея е метод да опознава света. е човек на деня на Свободна Европа.

, с цел да получавате всяка заран в пощата си " 3 минути " - обзор на най-важните вести.

Искрено ваша,

Елица Симеонова
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР