Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Най-важното

...
Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Най-важното
Коментари Харесай

Три минути: Украйна обръща хода на войната. Вече е ясно кой покани Митрофанова на Съединението

Най-важните вести с линкове. Отнемат три минути четене.

Добро утро. Най-важното през днешния ден:
Украйна напредваПроверки след наводнениятаАлександър Везенков
Украйна стартира дълго чаканата контраатака в южната и в източната част на страната. Тя обаче не протича като " класическа " контраатака, украинските управляващи не споделят съвсем нищо за нея. сигурно досега.

Президентът Володимир Зеленски разгласи “добри вести ” от региона на Харков, а за “бавен, само че забележителен прогрес ” на украинските сили в южната част на страната.

Киев пое отговорност и за поредицата от детонации в съветски военни бази на анексирания, в това число тази, който раздруса военното летище в Саки преди месец.

Украинският нуклеарен оператор " Енерхоатом " разисква да затвори. Ден по-рано Международната организация за атомна сила дефинира обстановката в централата като " неудържима ".

Европейската комисия предложи. " Изправени сме пред изключителна обстановка, тъй като Русия е обезсърчителен снабдител и манипулира нашите енергийни пазари ”, сподели Урсула фон дер Лайен.

Очакваме вашето мнение на страницата ни във или на.
Кой предложения Митрофанова
Вече знаем кой предложения посланичката на Русия Елеонора Митрофанова на тържествената заря-проверка в деня на Съединението. Появата ѝ зад президента Румен Радев възмути доста хора. на тази история.

На идната заран Паметникът на Съветската войска в София осъмна с алена багра, а една от гранитните плочи е счупена. да се спре " позорната процедура на опозоряване на паметниците ".

Русия атакува Украйна преди повече от 6 месеца, само че до момента предстоящата смазваща победа по този начин и не се е случила. Въпреки това западните другари на Путин не се отдръпват от него. изяснява за какво.

В това време съветският президент се закани да промени постигнатата договорка за експорт на зърно от Украйна. да стигат единствено до някои страни, тъй като в този момент “се възползват страни от Европейски Съюз ”. Той не даде доказателства за това.

Препоръчайте този бюлетин и на познатите си. Изпратете им, с цел да се абонират.
Има ли противозаконна сеч в гората
Държавата стартира в региона на наводненията в Карловско, където проливните дъждове оставиха без ток и вода няколко обитаеми места. " Да, имаме разнообразни констатации към този момент ”, сподели земеделският министър Явор Гечев.

В средата на август водата в Своге изчезна. Реката пресъхна ненадейно и беше оповестено бедствено състояние. Водата се появи назад толкоз ненадейно, че отнесе и въпроса по какъв начин се случи всичко това. този случай и откри отговор.

Само на 500 км от София се намира черногорското езеро Биоград, което е на път да изчезне. Намерете още 3 минути през днешния ден, за.

Присъединете се към общността на Свободна Европа и във.
И три рекомендации
В сряда се навършиха 44 години от атентата против писателя и публицист Георги Марков в Лондон. Препоръчвам ви историята на Христо Христов - на Георги Марков за рождения ден на Тодор Живков.

Изборите наближиха и отново се заприказва за президентска република. Това обаче, за което по този начин и не се заприказва, е президентската институция - такава, каквато е сега. Нито пък за нейните недостатъци. Не пропускайте.

През последното десетилетие той построи кариера на един от най-хубавите баскетболисти в Европа. В момента безусловно написа история на Европейското състезание по баскетбол в Грузия, където усъвършенства върха на руснака Алексей Швед, записвайки серия от пет следващи мача с маркирани най-малко 25 точки. Той е Човек на деня на Свободна Европа.

се за този бюлетин, с цел да получавате всяка заран в пощата си " 3 минути " – обзор на най-важните вести.

Искрено ваш,

Иван Бедров
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР