Най-успешният кмет на от последните местни избори насам - Тихомир

...
Най-успешният кмет на от последните местни избори насам - Тихомир
Коментари Харесай

Червеният кмет на Созопол: Изборите бяха катастрофа - партията е срутище, подавам оставка като заместник-областен председател

Най-успешният кмет на от последните локални избори насам - Тихомир Янакиев, съобщи, че подава оставката си като заместник-областен ръководител на социалистите.

" Депозирах оставката си като заместник-председател на Областния съвет на Българска социалистическа партия. Изявих и предпочитание повече да не бъда член на Областния съвет на в Област Бургас “, съобщи Янакиев пред " Флагман ".

“Причините са няколко. Поводът е фактът за това какво се случи на изборите като резултати. Както в цяла България, по този начин и в Созопол, се срутихме. Това не е препоръка за работата ми като кмет на община Созопол, това е като цяло срутище на като партия. Според мен би трябвало по-голямата част от членовете на управлението да помислят и по същия метод да подхващат подобен честен акт “, прикани още аленият кмет.
свързани новини52805на 14.11.2021
“Снощи гледах председателката на партията Корнелия Нинова – тя твърдеше, че не било време за оставки. Аз обаче, доколкото си припомням, съгласно нея, в никакъв случай не е време за оставки, каквито и избори да сме имали и каквито и загуби да сме претърпявали. При състояние, че получаваме 26-27 мандата в Народно събрание – това не е загуба, а злополука! “, възмущава се някогашният народен представител от на държанието на лидерката Корнелия Нинова.

“За тази злополука всички по веригата имат виновност, в това число и аз. Понеже съм привикнал да поемам отговорност, реших, че би трябвало да си подам оставката като заместник-областен ръководител. Да дойдат младежи, хора със свежи хрумвания и друго виждане за партията. А почтено казано методът, по който се управлява партията, не ми харесва. По този метод, каквото зависи от мен, го върша. не победи и в Созопол. Губим с 40 гласа и по тази причина за мен е морално да си подам оставката “, акцентира социалистът-кмет.

“За Корнелия Нинова в никакъв случай няма да е време да си подаде оставката. Ситуацията е извънредно трагична, сложна и комплицирана, тъй като би трябвало да се конституира болшинство, което да реди кабинет и да води политиките. Но когато искаш доверието на хората, би трябвало да имаш и покажеш своята персонална морална стойност. Същността е – минават избори, губиш веднъж, два пъти, три пъти... Все някой би трябвало да поеме отговорност за това “, яростно разяснява Янакиев.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР