Най-успешният клубен треньор у нас Аспарух Никодимов коментира темата с

...
Най-успешният клубен треньор у нас Аспарух Никодимов коментира темата с
Коментари Харесай

Паро за ТВ правата: Да излязат от БФС и да обяснят ситуацията, но сигурно ще ги е срам

Най-успешният клубен треньор у нас Аспарух Никодимов разяснява тематиката с ТВ правата, която е на дневен ред поради митингите на ЦСКА по отношение на построения монопол към тях.

Както е известно, ЦСКА изпрати писмо до БФС, в което упорства да излезе от сегашния контракт и да подписа подобен с друга телевизия. Като причина " армейците " показват четворен спор на ползи, концентриран към Кирил Домусчиев - притежател на Лудогорец, член на Изпълкома на БФС, притежател на малкия екран, която излъчва срещите, а също и на сдружението, което държи правата.

" Не съм толкоз осведомен с разпоредбите, само че се колебая, че има такова нещо в страните на Запад. Очевидно е, че е налице спор на ползи. Не е обикновено един човек да има всичко. Може да са богати, да могат да си го разрешат, само че би трябвало да има някакви ограничавания. Ние в България обаче сме експерти по това да измисляме нови правила или да ги заобикаляме. Да излязат от БФС и да обяснят обстановката, само че несъмнено ще ги е позор ", сподели Паро пред " Тема спорт ". /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР