Най-успешният български футболист Христо Стоичков отново подкрепи женския волейболен шампион

...
Най-успешният български футболист Христо Стоичков отново подкрепи женския волейболен шампион
Коментари Харесай

Стоичков подкрепи Марица, но тя загуби

Най-успешният български футболист Христо Стоичков още веднъж поддържа женския волейболен първенец на България Марица (Пловдив) против третият най-силен тим в света Еджзаджъбашъ Дайнавит (Истанбул) в първото домакинство на маричанки в Шампионската лига за този сезон.

Стоичков дойде непосредствено от Световното състезание в Катар и поддържа обичания си волейболен тим при дамите.

Шампионките зарадваха Камата с екип на капитанката Ивелина Монова с подписи от целия тим, на който имаше и обръщение – „ С доста обич “.

Христо Стоичков разгласява видео при започване на сезона, в което пожелава доста триумфи, здраве и шанс на шампионките през новата акция.

За втори следващ сезон марката на Камата – Н8S облича маричанки, а Марица се трансформира и в първия тим през предишния сезон, който е обличан от известната марка.



Шампионска лига 2023 – стратегия, резултати, класиране

Старши-треньорът на Марица (Пловдив) Борислав Крачанов приказва след втория мач на клуба в Шампионската лига против турския Еджзаджъбашъ Дайнавит (Истанбул).

„ В Еджзаджъбашъ няма запаси и титуляри и както виждате, че всяка една, която влезе сподели доста високо равнище. От подобен мач можем да извлечем единствено позитиви. Това е третият най-хубав тим в света с много качествени състезателки. Радвам се, че девойките демонстрираха темперамент, бориха се и има защо да съжаляваме във втория гейм, само че той се дължи на техния напредък. Когато сме по-спокойни, играем и се борим. Нормално е, когато имаш много 16-годишни волейболистки да има терзание при тях при поредност от 2 или 3 неточности. Видяхте, че в третия гейм нещата се трансформираха и показахме напълно друго лице. Позитивите са, че успяхме да се борим и на моменти да играем като еднакъв с еднакъв с такива топ състезателки. Видя се експанзия в техните дейности, които единствено може да ни води нагоре. За нас е значима всяка една точка, с цел да можем да сме още по-уверени в дейностите си. Със сигурност пречи, в сравнение с оказва помощ да нямаме конкуренция в българското състезание. Благодарни сме на Христо Стоичков, че пристигна да ни поддържа през днешния ден. Доколкото разбрах той е дошъл през вчерашния ден от Катар и непосредствено е пристигнал да ни гледа. Той ни поддържа с видео още при започване на сезона и непрекъснато ни вдъхва убеденост и ни оказва помощ. Подкрепя ни във всяко едно начинание и това е доста позитивно за нас “, съобщи старши-треньор на Марица след дуела против бронзовия медалист от Световното клубно състезание.

Волейболистката на Марица (Пловдив) Виктория Коева приказва след втория мач на клуба в Шампионската лига против турския Еджзаджъбашъ Дайнавит (Истанбул).

„ Еджзаджъбашъ е тим с доста опитни и класни състезателки и го демонстрираха за следващ път. Според мен можем да покажем още по-добра игра. Гледаме напред, ще упражняваме интензивно. Ние имахме своите мощни моменти, само че те натиснаха със сервис и ни затрудниха и тяхната игра стана много по-лесна. Със сигурност показахме зъби в някои моменти. Всяка точка за нас в Шампионска лига е значима и растем против такива тимове. В тези мачове се построява характера. Затрудниха ни най-много при посрещане. Оценяваме доста поддръжката на Христо Стоичков, атмосферата в залата е невероятна. Благодаря доста на публиката, че пристигна да ни поддържа. Надявам се в идващия мач да ги зарадваме още повече “, съобщи старши-треньор на Марица след дуела против бронзовия медалист от Световното клубно състезание.

Волейболистката на Марица (Пловдив) Ива Дудова приказва след втория мач на клуба в Шампионската лига против турския Еджзаджъбашъ Дайнавит (Истанбул).

„ Със сигурност можеше да покажем и повече. Ще придобием повече опит против такива противници. Доста по-различни са мачовете от Шампионска лига и българското състезание. Естествено всеки мач излизаме за победа, само че в Шампионска лига ситуацията е много по-различна. Опитахме се да играем свободно и с въодушевление. Искахме да спечелим гейм против подобен противник “, съобщи диагоналът на Марица Ива Дудова.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР