Най-титулуваният футболист в историята - Даниел Дани Алвеш да Силва,

...
Най-титулуваният футболист в историята - Даниел Дани Алвеш да Силва,
Коментари Харесай

Дани Алвеш изигра първия си мач в затвора

Най-титулуваният футболист в историята - Даниел " Дани " Алвеш да Силва, който е зад решетките по дело за обезчестяване, изигра своя първи мач в пандиза, оповестява испанският състезателен всекидневник.

39-годишният бразилец е арестуван към този момент 10 дни. Наскоро е бил изместен в килия с по-добри условия в пандиза " Брианс-2 " в Сант Естеве Сесровирес, покрай Барселона. В края на предходната седмица той даже е изиграл и първия си мач там дружно с други пандизчии. Според материала, появяването на Алвеш на затворническото игрище е провокирала голям интерес от страна на арестуваните, които са желали да видят онлайн играта на популярния футболист.

Към момента " акомодацията на Алвеш към затворническия живот е образцова ". Бразилецът бил направил и първата си покупка със своята затворническа карта за 100 евро, като си е взел предмети от първа нужда. Сред покупките били 4 консерви риба звук, 4 кисели млека, шампоан, дезодорант и няколко енергийни питиета. Освен това футболистът е отказал да има тв приемник в килията, без значение че има право на това. По този метод желал да избегне гледането на всевъзможни вести по неговия случай.

В момента някогашният бранител на " Барселона " е в килия с човек, който познава добре - Коутиньо, който е някогашен телохранител на звездата Роналдиньо и също по този начин е работел като охранител в нощни клубове в Барселона.

Именно след случай в нощен клуб в каталунската столица Алвеш се озова в пандиза. Бразилецът бе арестуван за полово посягане върху 23-годишна жена, която твърди, че през нощта на 30 декември 2022 година Алвеш я е изнасилил в тоалетната на заведението.

На предварителното чуване по делото съдията посочи, че футболистът има огромни финансови благоприятни условия и сега живее в чужбина (Мексико), заради което има възможност да избяга. Освен това Испания няма контракт с Бразилия за изгонване, което усилва риска Алвеш да се опита да избяга от испанското правораздаване и да потърси леговище в родината си.

Така най-титулуваният футболист се озова в пандиза, до момента в който бъде планувано и премине делото. Той към този момент нае един от най-авторитетните юристи по престъпни каузи в Испания - Кристобал Мартела, който в последните години защитаваше по обвиняванията за данъчни измами Лионел Меси, Карлес Пуйол, а също и самия клуб " Барселона " (по делото на Неймар). Днес юристът е внесъл наново искане за освобождение на Дани Алвеш под домакински арест.

Същевременно бразилският футболист се елементарни с вярата да усили извоюваните титли до 47, защото мексиканският " Пумас ", където той мина този сезон след втория си престой в " Барса ", го уволни незабавно след влизането му в пандиза. 

" Не можем да си позволим държанието на което и да е лице да повреди на реномето на нашия клуб ", съобщи президентът на " Пумас " Леополдо Силва.

 

Още по тематиката:
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР