Най-тежкият момент в живота на фолкпевицата Диона е загубата на

...
Най-тежкият момент в живота на фолкпевицата Диона е загубата на
Коментари Харесай

Певицата Диона сподели за огромна загуба. Сърцето ѝ страда!

Най-тежкият миг в живота на фолкпевицата Диона е загубата на детето ѝ. Изпълнителката се реши да проговори за нещастието в извънредно прочувствено изявление. Тя упрекна за случилото се главно себе си, като изясни, че по тази причина е отговорна кариерата ѝ.

"Диона ми го лиши... Защото Денислава реши да показа насладата си, че е сгодена... За бременността си не съм говорила, тъй като тя беше тежка и избрах да не приказвам. Поради нехайство и това, че не на време стопирах с участията, напрежението и работата направиха това, което се случи. Отделно имах и персонални неща, които претърпях в този интервал. Просто организмът ми не устоя на това да бъда Диона, Денислава и бъдеща майка по едно и също време ", призна изпълнителката в съкрушително искрено изявление.

"Случи ми се едно от най-тежките неща - изгубих детето си. Случи се в края на март. Много ме разтресе, то ме съкруши, унищожи ме, счупи ме и нямаше кой да ме събере ", показа още тя в изявление за Мон Дьо по Нова телевизия.

"Осъзнах, че в случай че Диона я нямаше, това нямаше да се случи. Исках да спра да бъда Диона. Просто желаех да се скрия, да се изправя... сглобих се на инат на всичко и всички ", споделя още певицата, представена от "Хотнюз ".

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР