Най-старият кариерен форум у нас е единственото изложение за търсене

...
Най-старият кариерен форум у нас е единственото изложение за търсене
Коментари Харесай

С хиляди проведени интервюта приключиха 20-ите юбилейни „Национални дни на кариерата“

Най-старият кариерен конгрес у нас е единственото ревю за търсене и предложение на работа, което тази година се организира и онлайн!

Броени дни остават до идващото събитие от календара на компанията, която провежда освен първия кариерен конгрес онлайн в България, само че е и пионер в провеждането на онлайн версиите му (с над 10 виртуални събития зад тила си).

На живо в три огромни университетски града - София, Пловдив и Варна, и онлайн за цялата страна, „ Национални дни на кариерата 2021 " се организираха сред 8 април и 19 май. Форумът беше и юбилеен - 20 години от съществуването му, като през 2001-ва с него - тогава под името „ Кариери " - се слага и началото на организирането у нас на професионални изложби за търсене и предложение на работа.

Въпреки че към този момент втора пролет (след началото на пандемията от коронавирус) е същинско предизвикателство да се организират събития, на които се стичат хиляди хора, „ Национални дни на кариерата 2021 " освен минаха сполучливо, само че и за първи път в програмата им имаше както изложби онлайн, по този начин и виртуален конгрес. На процедура, единствено екипът на компанията за сложни HR услуги JobTiger се осмели да провежда тази година кариерни конгреси онлайн, освен това не в един, а в цели три университетски града!

Първоначалната равносметка от „ Национални дни на кариерата 2021 " е за хиляди извършени изявленията, като представителите на над 70 български и интернационалните компании са разговаряли с 3000 претенденти за работа и стаж.

Предстои, в околните седмици, да се разбере и с какъв брой още се е нараснал броят на сполучливо стартиралите кариерата си млади експерти и студенти у нас. Статистиката сочи, че предходните издания на форума са подкрепили над 47 хиляди студенти и фрагменти без стабилен професионален опит да стартират работа или стаж в влиятелна компания.

Надяваме се броят на разкрилите нова работа, изключително в актуалната рецесия, да продължи да пораства, като след студентите и младите експерти, в този момент е ред да бъде подкрепено и кариерното развиване на фрагментите с повече опит.

На 10 юни от 11:00 до 17:00 ч. на Brazen technologies, платформа №1 в света за образуване на кариерни конгреси, ще се проведат „ Виртуални дни на кариерата ". Събитието ще даде късмет на експерти с разнороден опит да се срещнат онлайн с представители на водещи компании от всички браншове у нас. Всеки търсещ работа може да се включи гратис във форума. Необходимите условия за присъединяване са: предварителна регистрация и достъп до устройство, обвързвано с интернет.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР