Най-силният български тенисист в историята Григор Димитров ще излезе два

...
Най-силният български тенисист в историята Григор Димитров ще излезе два
Коментари Харесай

Григор Димитров с 2 мача на корт „Аранча Санчес“

Най-силният български тенисист в историята Григор Димитров ще излезе два пъти на корта в Мадрид в четвъртък. Той ще има мачове на единично и на двойки на Мастърс 1000 шампионата в испанската столица.

И двата дуела на Димитров са на добре познатия му втори по величина корт „ Аранча Санчес “ в комплекса „ Каха Махика “. На единично хасковлията, който на 16 май ще навърши 31 години, се изправя против четвъртия подложен Стефанос Циципас не преди 18:30 часа наше време.

Двубоят от осминафиналите е четвърти в програмата, която стартира в 13 часа със срещата Андрей Рубльов – Даниел Еванс. Преди мача на българина са още срещите Хуберт Хуркач – Душан Лайович и Лоренцо Музети – Александер Зверев.

Григор отстъпва с 1-3 победи в директните конфликти с петия в света Циципас. Последният им дуел беше на 22 април в Барселона, когато гъркът завоюва на осминафинал с 6:1, 6:4.

След тази среща и къса отмора Димитров и сътрудникът му на двойки Феликс Оже-Алиасим от Канада се изправят против петите в схемата и някогашни водачи в международната класация при дуетите колумбийци Хуан Себастиан Кабай и Роберт Фара.

На централния корт „ Маноло Сантана “ интерес провокират дуелите сред международния №1 Новак Джокович и някогашния лидер в класацията на АТР Анди Мъри от 13 часа, както и Рафаел Надал – Давид Гофен, който ще стартира не преди 17 часа.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР