Най-сексапилният и провокативен нюанс вече няколко години се задържа в

...
Най-сексапилният и провокативен нюанс вече няколко години се задържа в
Коментари Харесай

Красота в нюд стил: Звездите и техните невидими бански костюми

Най-сексапилният и провокативен колорит към този момент няколко години се задържа в трендовете на плажната мода.

Но цветът, толкоз известен измежду звездните девойки, не е толкоз издирван в действителния живот: не всяка дама последваща модата се осмелява да опита бански костюм, който основава гол резултат.

Между другото, Ким Кардашиян може умерено да се назова трендсетър за доста неща. Сестрите ѝ Кайли и Кендъл Дженър също заложиха на нюд нюанси и двете млади звезди даже надминаха кралицата на известното семейство.

Кайли и Ким потвърждават със личен образец, че нюд банските наподобяват също толкоз съблазнителни на обилни форми. Не забравяйте, че този колорит е рисков по собствен метод - неверният модел може да подчертае неподходящо всички дефекти.

Друга почитателка на нюд нюанса е Елизабет Хърли. 58-годишната актриса като че ли не остарява, а обществените ѝ мрежи са цялостни с плажни фотоси. Феновете даже се майтапят, че когато я видят в рокля, просто не я разпознават. Въпреки това, такова обилие от откровени фотоси е разбираемо: актрисата популяризира личната си марка бански костюми.

Не забравяйте, че телесният цвят има няколко нюанса. Карамел - малко по-тъмен, сходен на шоколад, наподобява ужасно на загоряла кожа и не наподобява толкоз разкриващ. Пясъчният със златисти нотки наподобява първокласен, а прахообразният с леко розов нюанс е по-подходящ за доста самоуверени девойки - той основава резултата на „ гола “ кожа.

Не по-малко провокативният цвят " кафе с мляко " и цветът на слонова кост също могат да бъдат приписани към пудрата. Ако въпреки всичко желаете да избегнете голия резултат, изберете колорит, който не се слива с цвета на кожата ви. Можете също по този начин да изберете модели с ресни, кристали, пайети или цветни шарки.

А в този момент вижте някои от обичаните ни звезди в нюд бански в галерията ни и ни споделете дали към този момент и вие имате подобен:
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР