Най-представителната чуждестранна делегация, пристигнала днес на икономически форум в Крим,

...
Най-представителната чуждестранна делегация, пристигнала днес на икономически форум в Крим,
Коментари Харесай

4 депутата от Бундестага и 100 германски бизнесмени на икономически форум в Крим пишат апел до Тръмп за спиране на санкциите

Най-представителната задгранична делегация, пристигнала през днешния ден на стопански конгрес в Крим, се оказа от Германия. В състава ѝ са над 100 предприемачи, общественици, публицисти и политици, измежду които 4 депутата от Бундестага, осведоми Рен.тв.

На откриването на Ялтенския конгрес те декларирали, че упорстват за отпадане на ограничаващите ограничения по отношение на Москва, които пречат на взаимоизгодното съдействие. Немският бизнес желае да спре санкционната война против Русия и по този мотив приготвя спеиално послание към Тръмп.

Както написа " Уолстрийт Джърнъл ", апелът към американския водач ще бъде сформулиран персонално от финансовия министър на Федерална Република Германия Олаф Шолц. Друг източник твърди, че даже самата Меркел възнамерява да сложи този въпрос на срещата си с Тръмп, която е планувана в края на април.

Вече изтекоха и детайлности от хипотетичния документ. Немският бизнес да вземем за пример желае, в случай че не цялостна анулация на глобите против Москва, поради които понася големи загуби, то най-малко право да се отхвърля от вероятни по нататъшни ограничавания и немските компании да бъдат извадени от действието на антируските наказания.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР