Най-после смениха нещо в Като две капки вода! Това се

...
Най-после смениха нещо в Като две капки вода! Това се
Коментари Харесай

Кого ще гледаме в „Капките” 11?

„ Най-после смениха нещо в „ Като две капки вода ”! ” Това се споделя в рекламата за настоящия сезон на хитовото шоу за имитатори на Нова телевизия. Вместо в понеделник, то към този момент ще се излъчва в неделя, а шегата е, че всичко останало си остава както преди. Истината обаче е, че фактически има огромна смяна. От формата са се изпарили огромна част от постоянно гравитиращите към продуцента Маги Халваджиян актьори, с цел да правят отстъпка място на по-свежи и забавни лица.
На първо място измежду значителните промени в „ Капките ” би трябвало да се означи вкарването на две от „ неприятните момчета ” на българския екран, които към момента не сме привикнали да виждаме в сходни формати. Това са Владимир Михайлов, прочут на всеобщия фен с ролята на мафиота Денис Топал в сериала „ Братя ”, и Христо Петков, който постоянно обира аплодисменти с функции на психопати. Той беше килърът в сериала „ Дяволското гърло ”, извергът в последния сезон на „ Под прикритие ”, изродът в човешка кожа във кино лентата на Мартин Макариев „ В сърцето на машината ”. И макар ужасяващите си персонажи е любим на публиката. Петков за първи път взе участие в шоу на Маги Халваджиян.

Влади Михайлов взе присъединяване в „ Маскираният артист ”, само че все пак никой не го счита за изхабен от приложимост, а в противен случай – провокира огромен интерес, изключително от страна на женската част от феновете. Още от в този момент двамата артисти, които са играли в абсолютния шлагер на родното кино – „ Възвишение ”, се обрисуват като любимци на публиката и любимци за първите места във финалното класиране. От продукцията бяха решили да пазят присъединяване им в загадка до последния вероятен миг, само че пуснаха „ жокери ” на публиката в трите излъчвания на подготвителния сезон – „ Като две капки вода за всяко дете ”. Жокерите бяха толкоз мощни, че феновете незабавно разкриха актьорите.

Другото доста мощно наличие идващия сезон ще е на Христо Гърбов. За него в жоркерите бе казано, че „ не се срами, че е заловен от улицата ”. Беше показана фотография от зрелище на Гърбов с Валентин Танев, на която лицето му беше прикрито. Но почитателите незабавно се сетиха за фрагмента, който може да се откри в не един и два театрални уеб страницата.

Сред дамите доста мощно се обрисува наличието на младата и доста надарена певица Юлия Йорданова-Керана. За нея бе разкрито, че никой не знае името й – тя в действителност е позната главно с артистичния си псевдоним. Другото, което бе пуснато като сламка, е, че Васко Василев е свирил нейна комбинация. Преди две години огромният цигулар направи дует с Керана на церемонията за връчването на премиите „ Икар ” в Народния спектакъл.

Тома Здравков е рокаджията, за който бе обявено, че е делил сцена с именитите банди „ Деф Лепард ” и „ Уайтснейк ” – той подгрява тяхно шоу през 2008 година Сред дамите, с изключение на Керана, се чака да изпъкне Яна Маринова. За нея е известно, че е извънредно упорита и има гении във всевъзможни направления. Много е добра с танците, тъй че най-вероятно се надява да й се паднат облици, в които да може да разкърши снага.

Останалите две дами на сцената се чака да са Дара Екимова и фолк певицата Кали. Не е ясно какви ще са реакциите на публиката по отношение на тях, само че мненията към този момент са по-скоро отрицателни. Ако обаче покажат качества, най-вероятно феновете ще ги оценят уместно. Единственият участник, който остана неразкрит, е със следното изложение: „ Той е хем мъж, хем жена. Участвал е в „ Игри на волята ”. И е влюбен в арменския волейбол. ” Мненията се движат сред Алекса, който завоюва риалитито предходната есен, певицата Паулина Горанов и водещия на шоуто Димо Алексиев. Не липсват и хора, които считат, че става въпрос за дует.

Въпреки променения профил на участниците в „ Като две капки вода ”, има и неща, които се резервират. Това са водещите Димитър Рачков и Герасим Георгиев-Геро и членовете на журито Хилда Казасян и Димитър Ковачев-Фънки. Очакваше се да запазят и Юлиан Вергов, който бе включен в авторекламата на сезона, само че в последна сметка артистът е изхвърчал от шоуто след абсурда с колежката си Диана Димитрова. На негово място са поканили Веселин Маринов. Това бе обявено от водещите в третата вечер на подготвителния сезон. Друг от екипа също е заменен. Това е досегашният треньор по актьорско майсторство Георги Низамов. Мястото му е заето от Ненчо Балабанов.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР