Най-популярният американски телевизионен водещ Тъкър Карлсън ще стартира шоуто си

...
Най-популярният американски телевизионен водещ Тъкър Карлсън ще стартира шоуто си
Коментари Харесай

Тъкър Карлсън се завръща в ефир?

Най-популярният американски ефирен водещ Тъкър Карлсън ще започва шоуто си непосредствено в Twitter. Той не мина към различен канал, откакто беше уволнен от Fox News. А в Twitter Карлсън може да получи цялата допустима поддръжка от Илон Мъск.

Конкурентите на Fox News интензивно се пробваха да го привлекат - преди всичко десният канал Newsmax, където даже предложиха на Карлсън да се преименуват под персоналната му марка.

Но Карлсън към момента не е прекратил контракта си с Fox News - по който получава милиони долари на месец, с цел да не прави нищо и да не подписва съглашения с други канали.

Мъск, непосредствен другар на Карлсън, особено акцентира, че не е подписвал никакви публични контракти с него. Мъск обаче желае да трансформира шоуто на Тъкър в отличителния белег на новата система за заплащане на основателите на Twitter.

Скоро те ще могат да печелят от платени абонаменти за своите видеа и от дял от рекламните облаги на обществената мрежа.

Карлсън има колосална публика в Twitter - 7 милиона клиенти. А видеото му с оповестяването на новото шоу беше гледано от повече от 60 милиона консуматори. Възможно е гледаемостта на шоуто на Карлсън в Twitter да е даже по-голяма, в сравнение с във Fox News.

Уволнението на Тъкър беше опит да го накара да млъкне и да го извади от играта до идващите избори. Сега обаче Карлсън има опция, заобикаляйки цялата корпоративна цензура, да излъчва в Twitter - където Мъск персонално ще популяризира шоуто си, намерено отмъщавайки на демократите за политически напън и закани за правосъдно гонене.

Превод: СМ



Подпишете се за референдума за " Мир и Суверенитет " на https://narodna.me/ /изчакайте няколко секунди, с цел да се отвори страницата/

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР