Най-популярната секс поза във Великобритания е мисионерската“, установи скорошно проучване.

...
Най-популярната секс поза във Великобритания е мисионерската“, установи скорошно проучване.
Коментари Харесай

Трите най-популярни секс пози и тайните, които издават

Най-популярната секс поза във Англия е „ мисионерската “, откри скорошно изследване. Данните от него демонстрират, че тя е най-предпочитана за 29 % от интервюираните.

Любимите му секс пози, с които ще го спечелиш

Следват я „ кучешката поза “ - обичана на 27 % от запитаните, и „ ездачка “ - най-харесвана от 19 на 100 от участниците.

А знаете ли, че всяка от тези пози разкрива секрети за характера на феновете им? Ето какви са те:

Мисионерска

Любителите на най-популярната секс поза нормално са описвани от сексолозите като откровени и правилни. Те не се опасяват от обвързване и съществени връзки, нямат потребност от кой знае какви завършения в леглото и правят оценка това, което имат.

Кучешка

Мъжете, които избират тази поза, харесват концепцията да преобладават и да се забавляват. Що се отнася до любителките на тази поза, те са дами, които обичат да отприщват скритите си скотски инстинкти.

Ездачка

Мъжете, които харесват тази поза нямат нищо срещу (дори предпочитат) партньорката им да е водещата фигура – както в секса, по този начин и в живота. Любителките на позата „ ездачка “ пък обичат да „ командват парада “ и да държат нещата под собствен надзор – както в секса, по този начин и в живота.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР