Най-обсъжданата светска двойка в Бургас се разпадна. Плеймейтката Златка Димитрова

...
Най-обсъжданата светска двойка в Бургас се разпадна. Плеймейтката Златка Димитрова
Коментари Харесай

Черната Златка пак е сама

Най-обсъжданата световна двойка в Бургас се разпадна. Плеймейтката Златка Димитрова е била шута на фитнес инструктора Кирил Танев, заяви Флагман.бг от чудесно осведомен собствен източник.

Страстната връзка на двамата бургазлии продължи близо две години и всички към този момент мислеха, че любовта ги е свързала доживот. Да, но не. Твърди се, че Златка е прекратила всевъзможни връзки с него, изтрила всички фотоси и развалила общите им планове. В момента от фейсбук профилите на двамата е видно, че нещо се е случило. Нито Златка, нито Кирил качват общи фотоси и любовта към този момент не витае във въздуха.

Последните снимки на Черната Златка са от през вчерашния ден, един от тях е от фотосесия, а останалите – фамилни фотоси, на които Кирил Танев не участва.

Злите езици приказват, че Танев е извличал много съществени дивиденти от обстоятелството, че се е хванал с плеймейтката, която поради известността си, дърпала напред всеки един негов план.

Кирил Танев и Златка Димитрова се срещат във фитнес залата и в началото споделят единствено общата си пристрастеност към спорта. После обаче се харесват и се сближават, и двамата са разведени, имат по едно дете.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР