Най-обичаният кмет на Симитли Апостол Апостолов днес се регистрира в

...
Най-обичаният кмет на Симитли Апостол Апостолов днес се регистрира в
Коментари Харесай

Първият кмет на зелените е ясен - в Симитли


Най-обичаният кмет на Симитли Апостол Апостолов през днешния ден се записва в ОИК от „ Партия на ЗЕЛЕНИТЕ “ за идните локални избори. Интересното е, че Поли Апостолов, както е прочут градоначалникът, е подсилен от над 30 партии и обединения за пети следващ мандат. На процедура това може да се запише като исторически връх, защото той е любимецът на всички партии, всички го харесват и му гласоподават доверие. И още в този момент е ясно, близо месец преди локалния избор на 27 октомври, че Апостол Апостолов ще продължава да държи кормилото на общината в Симитли още четири години. Други претенденти за поста няма.

Апостол Апостолов е един от основателите на Политическа партия “Партия на ЗЕЛЕНИТЕ “. Преди време той предложи Андон Тодоров за водач на партията пред управлението в столицата.Той и до в този момент не стопира да работи за развиването на партията.

Още при започване на август от ГЕРБ Симитли оповестиха, че с безусловно болшинство избират Апостолов за нов-стар претендент за кмет. Той е подсилен и от локалната конструкция на Българска социалистическа партия.

През 2015 година някогашният рефер бе определен от локална коалиция „ Бъдеще за Община Симитли “, като отново беше подсилен от ГЕРБ. Куриозното е, че на вота и тогава Апостолов нямаше съперник и на процедура бе единственият кандидат-кмет за Симитли. Респективно събра 100% от гласовете, равняващи се на 6651 действителни бюлетини.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР