Най-новото попълнение в ЦСКА-София Али Соу ще играе с номер

...
Най-новото попълнение в ЦСКА-София Али Соу ще играе с номер
Коментари Харесай

Али Соу тренира извънредно на Панчарево, само Жеферсон остава в лазарета

Най-новото попълнение в ЦСКА-София Али Соу ще играе с номер 22 през сегашния сезон. Нападателят тренира извънрендно въз основата в Панчарево, с цел да влезе оптимално бързо в оптимална форма, осведоми клубният уебсайт.

След два дни отмора " алените " започнаха подготовка за дуела с Черно море, който е в събота (15 септември) от 20:00 часа на стадион " Българска войска ".

Нестор Ел Маестро даде отмора на националните състезатели, които ще стартират да се причисляват към тима от на следващия ден. Последен се чака Стивън Перейра, който ще се причисли към своите съотборници в сряда.

Енрике Рафаел към този момент тренира наедно с тима и напълно скоро старши треньорът ще може да го употребява в формалните мачове.

Отделно от своите съотборници се готви само Стойчо Атанасов, който получи контузия на една от тренировките на националния тим до 21 години. Изследванията му през днешния ден демонстрираха, че контузията не е сериозна и след няколко дни на омекотен режим ще може да се включи пълноценно в заниманията на тима.

Единственият трайно контузен остава Жеферсон Телес, който към момента е в Бразилия, където минава част от неговото възобновяване.

фотография: cska.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР