Най-новото попълнение в екипа на риалити предаването Фермата Гергана Гунчева

...
Най-новото попълнение в екипа на риалити предаването Фермата Гергана Гунчева
Коментари Харесай

Гергана Гунчева се съветва с терапевт след развода с Петър Бакърджиев 


Най-новото попълнение в екипа на риалити предаването Фермата Гергана Гунчева е отлагала цели две години развода с Петър Бакърджиев, от който има две деца – Самуил и Максим, написа Галерия. Къдрокосата чародейка, която е и носителка на влиятелния приз „ Мис България “ се раздели със брачна половинка си тихомълком, а аргументите за разпада на другояче хармоничната им връзка дълго време останаха мистерия даже за околните.

Зад окончателното решение стои самата Гергана. Любопитно е, че тя е обмисляла да напусна мъжа си доста по-рано. Това била и една от аргументите да посещава фамилен терапевт, уви – безрезултатно. „ За мен решението беше премислено, не съм бързала. Сложно и сложно е, аз съм основател на раздялата, тъй като имам вяра, че хората би трябвало да бъдат щастливи в всекидневието, а когато любовта си отиде – няма смисъл да я задържаш, това не е потребно нито за възрастните, нито за децата. Дори да няма кавги, да живеем в цялостен мир, силата се усеща. Така е по-добре. Чувствам се спокойна, взех вярното решение, без да се двоумя “, разяснява русокоската от дребния екран, която до ден сегашен търси препоръки от страна на експерти, включително – и астролози.

Петър взима фамилното им жилище, в свободното време се отдава на грижите за трите си деца, последното от които е плод от любовта с актуалната му половинка Кристина Димитрова. С Гергана съвсем не се виждат, защото професионалните им задължения, без значение че са в една и съща телевизия, са обвързани с друго време.

Поддържат добър звук. Всъщност той е индивидът, който ще поеме напълно грижите за малчуганите, до момента в който Гунчева осъществя фотосите за новия сезон. По време на борбите в шоуто, а и настрана – при подготовката под зоркото око на Иван и Андрей момченцата ще са или при таткото, или при бабите си. Добрата вест е, че красивата водеща ще е на не повече от 30 км от столицата и ще е в течение на всичко, което се случва със синовете й.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР