Най-новото от света на високите технологии, ИТ компаниите и дигиталния

...
Най-новото от света на високите технологии, ИТ компаниите и дигиталния
Коментари Харесай

Технологичен UpDate по Bloomberg TV Bulgaria всяка събота и неделя от 19,30 часа

Най-новото от света на високите технологии, ИТ фирмите и цифровия свят ще показва предаването UpDate по Bloomberg TV Bulgaria от 21 януари, всяка събота и неделя в 19,30 часа . UpDate ще обогати програмата на бизнес малкия екран със наличие, отдадено на хайтек промишлеността - в крайник със актуалния метод на живот, който е невъобразим без технологиите.

Автори и водещи на новото шоу са софтуерните анализатори, познати от ефира на Bloomberg TV Bulgaria, Елена Кирилова и Бойчо Попов. Те ще срещат феновете с последните достижения в ИТ бранша, настоящите тех джаджи и най-интересните мобилни приложения и платформи, които усъвършенстват качеството на живота в актуалния свят. UpDate ще споделя и истории на триумфа и ще въодушевява бъдещите бизнесмени с достиженията на български и интернационалните стартъпи, впечатлили пазара с истинска и новаторска концепция.

Как най-големите софтуерни компании в света съумяват да се задържат на върха на света, с какви проблеми се сблъскват, по какъв начин вземат решение въпросите си, какво ги трансформира в хайтек колоси, по какъв начин съумяват да пробият новите компании, подценява ли се киберсигурността – тези и още отговори ще търсят Елена Кирилова и Бойчо Попов. Водещите наблюдават под лупа софтуерния бранш и ежедневно се осведомят за новостите - двамата водят тематичната графа по Bloomberg TV Bulgaria от самия старт на бизнес малкия екран и са софтуерни редактори в Investor.bg.

Появата на UpDate в ефира на Bloomberg TV Bulgaria не е инцидентна. Технологиите към този момент навлязоха дотам в живота ни, че ни е мъчно да си представим всекидневието си без доста от тях. Всичко това, несъмнено, намира и финансово изражение. Днес петте най-големи по пазарна капитализация компании в Съединени американски щати са представители на хайтек бранша “, споделя Елена Кирилова. Повече за нея вижте тук.

UpDate ще бъде единственото предаване в българския ефир, отдадено на технологиите. В пика на dot-com балона през март 2000 година софтуерните компании бяха измежду най-големите в света – и към момента са колоси. Разбира се, триумфът на Големите пет в технологиите също може един ден да свърши. Добрите времена в никакъв случай не не престават постоянно. Но за момента технологиите са на върха на света “, добави Бойчо Попов, който е и основен редактор на Investor.bg. Повече за него вижте тук.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР