Най-новото и същевременно най-скъпо попълнение на Манчестър Сити – полузащитникът

...
Най-новото и същевременно най-скъпо попълнение на Манчестър Сити – полузащитникът
Коментари Харесай

Рекордният трансфер на Сити: Идваме за короната на Ливърпул

Най-новото и в същото време най-скъпо попълнение на Манчестър Сити – полузащитникът Родриго Ернадес Сасканте-Родри, насочи предизвестие към настоящия европейски първенец Ливърпул, че „ гражданите” идват за неговата корона.

23-годишният испанец показва голямо почитание към „ червените”, като ги подреди измежду трите най-хубави тима в света. Родри, който струваше на Сити рекордните в клубната история 80 милиона евро (62,6 милиона паунда),в същото време показва голяма решителност да взе участие в революцията на Сити, който ще се опита да усъвършенства най-силното си достижение в Шампионската лига – полуфинал против Реал Мадрид през 2016 година.

„ Сити реализира извънредно доста и те завоюваха всичко в Англия, което е фантастично. Мисля, че тимът е на една доста дребна крачка разстояние да повтори същото нещо и в Европа”, разяснява Родри пред „ Манчестър Ивнинг Нюз”.

„ Винаги е било моя мета да печеля Шампионската лига и не мисля, че сме доста надалеч от реализирането на това.”

„ Следя Манчестър Сити от 4 или 5 години. Те подписаха със страхотни играчи като Давид Силва, Серхио Агуеро и Кевин де Брюин, само че друга причина е и методът на игра, купите. Харесва ми да виждам подобен футбол, по тази причина обичам да виждам мачове на Сити и да се изучавам. По принцип не виждам доста други мачове, само че в Англия се пробвам да следя дуелите на Сити.”

„ Откакто Пеп дойде, смяната в стила на игра беше радикална. Тук, в Англия, а и в Европа се вижда голям почит към Сити. Те са измежду двата или трите най-хубави тима в света. Кои са другите ли? Предпочитам да приказваме за Сити, само че футболът е и поле на мненията. Ливърпул завоюва шампионската лига, тъй че е редно да кажем, че той е там горе.”

„ Сити кара даже мощните тимове, които играят против тях, да трансформират стила си, а това е добра индикация”, добави Родри.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР