Най-новият игрален филм от сценариста и режисьора на Двойникът, Господин

...
Най-новият игрален филм от сценариста и режисьора на Двойникът, Господин
Коментари Харесай

Препоръчваме ви: Деян Донков в „Извън пътя” от режисьора на Да обичаш на инат

Най-новият игрален филм от сценариста и режисьора на „ Двойникът ”, „ Господин за един ден ”, „ Да обичаш напук ”, „ Маргарит и Маргарита ” и доста още обичани на българския фен игрални и документални филми Николай Волев „ Извън пътя ” ще бъде прожектиран през днешния ден от 20:30 часа в кино " Люмиер ".

Историята на кино лентата споделя за драматург с някогашна популярност, който търси изгубеното си ентусиазъм измежду спиращата дъха хубост на българските планини. По време на една от експедициите си, създателят ненадейно среща прелестна муза на прага на женствеността. Близостта сред 19-годишната циганка Салия и 55-годишния Стефан прераства в мощна обвързаност.

Чувствената им връзка се движи по ръба на бръснача и предизвиква надълбоко страдалчество на дългогодишната и предана брачна половинка на драматурга, актрисата Лидия.

„ Сюжетът е модерна любовна история. Разказвам за проблемите на една дългогодишна брачна двойка, за застаряването, за креативното амортизиране, за нуждата от прохлада в персоналните връзки, както и за избора на път в живота – дали да съхраниш духовността си или да преследваш материалното, парите - споделя Волев за новия си филм - главната концепция се зароди, когато замених Странджа и морето с Банско. За моя наслада в този регион е останала някаква непорочност. Подейства ми обнадеждаващо природата, съхранена и неунищожена от съвремието и печалбарски пориви. ”

Ако пък не ви се върви на кино, ето няколко оферти за разнообразни културни събития:

Театър 

Един от най-известните български артисти се събират под режисурата на най-успелия ни режисьор зад граница – Иван Пантелеев, който се завръща след 20-годишно неявяване на родната театрална сцена. Утре от 19:00 часа на огромната сцена на Народен спектакъл " Иван Вазов " може да видите постановката " Neoдачници " по Максим Горки. 

Музика

Документалният музикален театър по стихове и басни на Валери Петров " Хвърчащите хора " може да бъде гледан на 3 април от 19:00 часа на сцената на City mark art center.

Спектакълът е основан по концепция на Ицко Финци, които също по този начин и взе участие и дели сцената с Кирил Калев, Мишо Шишков и Георги Величков.

Изложба

Не пропускайте 136-тата независима галерия на една от най-уважаваните и авторитетни дами в историята на актуалната снимка - Мери Елън Марк, показана от " Майстори на фотографията " в Софийска градска художествена изложба. Експозицията може да бъде забелязана до 22 април.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР