Най-новият и свеж музикален фестивал у нас - Love Change

...
Най-новият и свеж музикален фестивал у нас - Love Change
Коментари Харесай

Love CHange Music продължава с концерт на S.A.R.S. на ловешката крепост на 16 септември!

Най-новият и пресен музикален фестивал у нас - Love Change Music Festival, който този уикенд събра хиляди почитатели в Ловеч продължава и на 16 септември с доста специфичен концерт на любимците от Сърбия - S.A.R.S. Мястото, където ще се състои е едно от най-красивите в града - средновековната ловешка цитадела " Хисаря ". Началото е в 19.30ч.

Билети за събитието се пускат в продажба от през днешния ден, а цената им е 15 лева Те могат да се закупят от касата на на Ловчанско читалище „ Наука ", в Туристическия информативен център на Покрития мост /от 9.00 до 17.00 ч/ и с онлайн резервация на [email protected]. Билети ще се продават и на място в деня на концерта.

Важно: Всички почитатели, които пазят билетите и/или гривните си за вход от Love Change Music Festival - ще могат да влязат с тях на концерта на S.A.R.S. на 16 септември на крепостта " Хисаря " в Ловеч.

Огромното количество дъжд, който се изля в града в неделя вечер, мощната стихия и ураганнен вятър, които доведоха до затвяряне на пътища в региона и доста паднали дървета попречиха присъединяване на S.A.R.S. в първото издание на другояче прелестното събитие. Новият специфичен концерт на S.A.R.S. на 16 септември в Ловеч ще бъде реалност с помощта на бързите и съответни старания на уредниците от община Ловеч, мениджмънта на бандата и не на последно място на голямото предпочитание на самите музиканти да се срещнат с многочислените си почитатели в Ловеч. Очакваме S.A.R.S. в цялостен искра, със страхотна сила и въодушевление, за един неповторим концерт в края на лятото, като част от свежия Love Change Music Festival 2017.

За повече информация следете страницата на Love Change Music festival във facebook - ТУК.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР