Най-новият член на британското кралско семейство – Меган Маркъл, забърка

...
Най-новият член на британското кралско семейство – Меган Маркъл, забърка
Коментари Харесай

Монархистите в шок! Какво направи Меган пред очите на кралицата

Най-новият член на английското кралско семейство – Меган Маркъл, забърка голям скандал по време на банкет в Бъкингамския замък. Пред очите на самата кралица Елизабет II тя си разреши да наруши жестоко етикета, оповестява „ Сън “.

Бившата актриса и сегашна херцогиня на Съсекс носеше елегантна розова рокля на „ Прада “ за събитието. Това, с което си навлече гнева на кралските жители, беше позата, която зае.

Меган си разреши да преметне крайник върху крайник и да ги наклони и двата настрана. Истински смут! Седенето с кръстосани крайници не е разрешено на кралските особи. Още повече, когато до Меган седят брачният партньор й – принц Хари, и самата кралица Елизабет II.

Правилото е в такива обстановки дамите да седят с крайници, кръстосани единствено при глезените. Другият вид е двата крайници да са успоредни и леко наклонени настрана. Тази поза, наречена около Кейт Мидълтън „ наклонът на херцогинята “, е била употребена даже от принцеса Даяна, която явно е знаела наизуст етикета.


Шокираните кралски жители изпълниха обществените мрежи с гневни мнения:

„ Херцогинята на Съсекс си е кръстосала краката неправилно. Какво пренебрежение към кралицата! Всички кралски дами си кръстосват единствено глезаните или стъпват и с двата крайници на земята. “

„ Това беше акт на пренебрежение към кралицата. Не мога да допускам, че херцогинята можа да направи това. Тя не учи разпоредбите на кралските особи. “

„ Тя можеше да си направи труда да седне обикновено и да си постави краката по верния метод за фотографията. “

„ В наличието на кралицата НИКОЙ не си кръстосва краката. Дори дамите след Меган знаят протокола по-добре от нея “.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР