Най-нормалното нещо е бившият ти да ти липсва понякога –

...
Най-нормалното нещо е бившият ти да ти липсва понякога –
Коментари Харесай

Осем знака, че трябва да се събереш с бившия си

Най-нормалното нещо е някогашният ти да ти липсва от време на време – дали тъй като си самотна или сте били щастливи дружно. А от време на време просто раздялата е неточност, постоянно даже поправима.

Преди да решиш да му дадеш втори късмет обаче би трябвало да си сигурна, че връзката ви няма да протече предишния път и всичко да завърши още по-бързо и по-грозно. Ето кои са знаците, за които би трябвало да се огледаш:

Прекарали сте задоволително време разграничени – в случай че е предходна едвам седмица или единствено месец от раздялата, може би избързваш. След като приключат остаряла връзка хората са уязвими, по тази причина е значимо да не взимат виновни решения за любовния си живот в този интервал.

Никой мъж не може да се съпоставя с него – минало е задоволително време, само че всички мъже, с които си била след него не могат да му стъпят и на дребния пръст. По принцип е обикновено да съпоставяме всеки мъж с някогашния си, само че в случай че това продължи прекомерно дълго, може би във всеки идващ търсиш точно него.

Това е втори късмет, а не трети, пети или десети – постоянно двойките се разделят, скоро по-късно се събират, само че още веднъж се разделят, след това отново си дават късмет и по този начин тази връзка се трансформира в мъка. Ако към този момент сте имали втори късмет и той не е проработил, може би третият не е добра концепция.

Най-добрият секс е с него – ние дамите не си пасваме с всеки мъж добре в леглото. За разлика от тях, при нас тази фамилиарност или даже тръпката идва по-трудно. Ако най-хубавият секс, който си правила е бил с него, може би би трябвало да се замислиш ;) 

Липсват ти и неприятните моменти – хубавите мемоари остават доста по-дълго от неприятните. Но би трябвало да се замислиш в случай че ти липсват даже досадните му привички, като метода, по който приказва или се храни, или скучните филми, които гледа, или местата, на които те водеше, а ти не искаше...

Нещастна си без него – откогато сте разграничени нещо не е същото, дори нищо не е същото. Минало е доста време, а ти към момента не си се почувствала толкоз добре както когато бяхте дружно. Помисли дали си коства да сте разграничени ;)

via GIPHY

Разделили сте се поради нещо дребно, неуместно или то към този момент не е проблем. Често се разделяме поради разлики, които ни се костват непреодолими. С времето обаче те може и да наподобяват като нещо нищожно. Спомни си добре каква тъкмо беше повода да прекратите връзката си. Ако е нещо дребно, което не е проблем за вас, може и да помислиш за втори късмет ;)

И двамата го желаете – няма по какъв начин да се получи в случай че не е взаимно. Но в случай че той ясно ти демонстрира, че желае да е още веднъж с теб, а ти искаш същото – нищо не ви стопира:)

И още за любовта и вторите шансове: 

Научно потвърдено: Програмирани сме да намираме обич след разлъка

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР