Най-напред има голяма тревога за следващи действия, как ще продължи

...
Най-напред има голяма тревога за следващи действия, как ще продължи
Коментари Харесай

Елена Поптодорова за Украйна: Има голяма тревога относно следващите действия

" Най-напред има огромна паника за последващи дейности, по какъв начин ще продължи акцията на Кремъл и персонално на Владимир Путин. Има опасения за образуване на кибер офанзиви на американска територия против американски обекти ", това съобщи Елена Поптодорова пред Българска национална телевизия.

" Тревожно е, че някак нямахме сетива от началото на тези събития. Истината е, че тези съветски елементи се намират в Украйна от 8 години към този момент. Дипломатическите старания в никакъв случай не са преставали, само че явно визията за тях е друга ", добави тя.

По думите ѝ съветският президент употребява " дипломация на принудата ".

" Това е тревожното. Ще се заплаща цена от Русия и от Източна Украйна, само че това са цени, които ще се заплащат и от по-голям кръг страни, в това число и от нас. Това зависи от държание то на Кремъл и това дали ще има същинско навлизане.

Елена Поптодорова добави, че има контактна линия, която в случай че бъде прекрачена може да се стигне до същински и доста тежък спор.

" Това, което стана, в отговорите на НАТО и администрацията на Съединени американски щати на ултиматума на Путин, който показа, има зони, в които могат да се реализиран договорености. Единственият добър ход напред е Кремъл да се съгласи да се приказва по тези въпроси, които да овладеят сферата на сигурност ", добави тя.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР