Най-мощният махмурлук сред популярните алкохолни напитки предизвиква уискито, пише Medikforum,

...
Най-мощният махмурлук сред популярните алкохолни напитки предизвиква уискито, пише Medikforum,
Коментари Харесай

Никой не вярва, но този алкохол предизвиква най-силен махмурлук

Най-мощният махмурлук измежду известните алкохолни питиета провокира уискито, написа Medikforum, базирайки се на специалисти.

Отбелязва се, че реакцията на тялото значително зависи от интензивността на цвета на напитката и човек понася по-лесно прозрачен алкохол. Проблемът се крие във обстоятелството, че разнообразни примеси, заради които напитката придобива цвят и усет, утежняват общото положение на пиещия. 
 Това е най-хубавото упражнение за здрав и избистрен мозък Това е най-хубавото упражнение за здрав и избистрен мозък
Заплитане по усложнение и по този начин до безспир... Ритмичното движение на плетене прави своето: по време на това забавно занятие, човек сяка...

Вторият по мощ най-тежък махмурлук идва от тъмният ром, следван от бърбън, алено вино и ракия. В същото време специалистите означават, че коктейлите са " друга работа ", защото в тях могат да се смесват няколко типа алкохол.

Също по този начин специалистите показват заплахата от бира, която хората постоянно пият в огромни количества. Те означават, че рискът от махмурлук се усилва освен според от типа на алкохола, само че и от количеството употребяван алкохол.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР