Най-модерният руски основен боен танк - Т-14 Армата, така и

...
Най-модерният руски основен боен танк - Т-14 Армата, така и
Коментари Харесай

Британското МО: Руските танкове Армата не влизат в Украйна заради опасения за репутацията им

Най-модерният съветски главен военен танк - Т-14 " Армата ", по този начин и не се появи на бойното поле в Украйна, защото Москва се притеснява от евентуална загуба на скъпия актив на бойното поле, се споделя в обява на английското министерство на защитата.

Ръководителят на съветската отбранителна компания " Ростех " Сергей Чемезов съобщи на 4 март, че най-модерният съветски главен военен танк Т-14 " Армата " е постъпил на въоръжение в съветската войска, само че няма да бъде ситуиран в Украйна. Според него това се дължи на високите разноски, ограничаващи огромното произвеждане.

Британското министерство на защитата отбелязва, че Т-14 " Армата " е бил показан на парада по случай Деня на успеха през 2015 година и напомня, че е имал проблеми по време на подготовка. Първа гвардейска танкова войска трябваше да получи танкове " Армата " през 2021 година, само че съгласно специалистите е малко евентуално доставката за някоя фронтова част да се е осъществила в реалност.

През декември 2022 година съветският танк от ново потомство е бил видян по време на учения в Южна Русия, а разследващите служби на Кремъл твърдяха, че ще бъде ситуиран в Украйна, се отбелязва в постоянната сводка на английското отбранително министерство, което се базира на английското военно разузнаване.

" Към днешна дата е съвсем несъмнено, че ОБТ (основен военен танк) Т-14 " Армата " не е бил ситуиран в Украйна. Това е доста евентуално заради евентуалните вреди за репутацията при загуба на " влиятелната " машина в борба и условието за произвеждане на по-големи количества ОБT, което може да бъде задоволено единствено от други разновидности ", е изводът, който прави английското разузнаване.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР