Най-много гласовена изборите за кмет на София ще получиВасил Терзиев,

...
Най-много гласовена изборите за кмет на София ще получиВасил Терзиев,
Коментари Харесай

Проучване: 43,5% от софиянци ще гласуват на местния вот и са решили за кого

Най-много гласовена изборите за кмет на София ще получиВасил Терзиев, претендент на Политическа партия, Демократична България и Секретен сътрудник.Това сочат данните от изследване - предоставено, осъществено и финансирано отЦентъра за разбори и маркетинг.

То е извършено в периода19 – 23октомври измежду 804 пълнолетни жители на София, посредством директни стандартизирани изявленията, поясниЮлий Павлов,директор на Центъра за разбори и маркетинг, който показа резултатите от изследването. Васил Терзиев ще подкрепят32,6% от деклариралите, че ще гласоподават столичани. Втори с 23,4% е Антон Хекимян от ГЕРБ-СДС. Ваня Григорова („ Българска социалистическа партия за България “) получава 19,5%, следвана от претендента на Възраждане Деян Николов с 9,7 на 100. Ивайло Вълчев от Има Такъв Народ с 6%иизпреварва Вили Лилков (Местна коалиция „ КОД “), който получава 4,5 на 100 поддръжка.

Проучването на електоралните настройки в София е предоставено, осъществено и финансирано отЦентъра за разбори и маркетинг. То е извършено в периода19 – 23октомври измежду 804 пълнолетни жители на София, посредством директни стандартизирани изявленията.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР