Най-малко 237 души загинаха при земетресението с магнитуд 7,1. По

...
Най-малко 237 души загинаха при земетресението с магнитуд 7,1. По
Коментари Харесай

Немислимото Се Случи, Апокалипсис! Сгради Рухват С Мощен Тътен! Хора Бягат В Паника, София Е

Най-малко 237 души починаха при земетресението с магнитуд 7,1. По данни на Асошиейтед прес починалите в столицата са 115. Земетресението този вторник беше най-тежкото в Мексико от 32 години.

Спасителите могат да беседват с момиченцето, чието име е Фрида София. Тя е съобщила, че наоколо има още двама възпитаници, само че не може да каже дали са живи.

Изпод руините на учебното заведение към този момент са извадени телата на 21 възпитаници и четирима възрастни. Учител и двама възпитаници са изпратили текстови известия отдолу под руините.

Спасителите работят постепенно, като издигат дървени скелета, с цел да предотвратят наново сриване на отломките. Тежки машини няма да се употребяват, до момента в който под руините има признаци на живот.

Спасителните екипи от време на време приканват събралите се в близост хора за цялостна тишина, с цел да чуват молбите за помощ.

Две дами и един мъж бяха извадени живи отдолу под руините близо 36 часа след земетресението. Общо бяха избавени 52 души, оповестява отдела за обществено развиване на Мексико сити.

Това е конкуренция с времето, предизвести мексиканският президент Енрике Пеня Нието. Той предизвести в Туитър, че " всяка минута е от голяма важност, с цел да спасим живота на хора ". Вниманието на хора в цялата страна е фокусирано върху руините на учебното заведение.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР