Най-малките внучета на бившия президент Георги Първанов приличат досущ на

...
Най-малките внучета на бившия президент Георги Първанов приличат досущ на
Коментари Харесай

ХИТ ФОТО: Първанов показа внучетата - синеоки ангелчета като него

Най-малките внучета на някогашния президент Георги Първанов наподобяват съвсем на холивудски звезди. Близнаците Зара и Николай за пръв път изгряха в обществените мрежи с помощта на фамилна фотосесия. Цели две години родителите им Ивайло и Роси ги отглеждаха отвън светлините на прожекторите.

На празничните фрагменти малчуганите театралничат с 4-годишното си братче Георги и своите майка и татко.


Симпатични са дечицата

И трите внучета на някогашния държавен глава си наподобяват поразително и имат сини очи и руси коси като родителите си. Отскоро Зара и Николай посещават ясла, а баткото Георги върви на детска градина. Неотдавна снахата на Първанов се оплака, че мъчно се оправя с ролята на многодетна майка. Дечицата постоянно боледували, не можели да се приспособяват към изискванията в детската забавачница, а тя трябвало да се върне на работното си място. Затова търсела вид за детегледачка, само че по опция по държавна стратегия, без с мъжа ѝ да заплащат за услугите ѝ. Оказало се обаче, че фамилията не дава отговор на критериите, с цел да се употребява с сходно облекчение безплатно.

Снахата на Първанов е банкова служителка, а има и собствен бизнес – детски празненство център в София за осъществяване на всевъзможни празнични събития. Мъжът ѝ Ивайло до неотдавна се занимаваше с ръководството на фамилния хотелиерски бизнес. Той въртеше 5-звезден първокласен спа комплекс в Кюстендил взаимно със сестрата на социалиста Кирил Добрев, само че от известно време комплексът има нов притежател, паралия от Латвия. В момента Ивайло се е фокусирал единствено върху бизнеса си за произвеждане на електрическа сила.

Двамата с Роси се взеха на обилна женитба през 2016 година Църковния си брак подписаха в храм „ Св. София “, а тържеството се състоя в изтънчен ресторант на пъпа на столицата. Младоженците избраха да се венчаят в по-тесен кръг, само че макар шепата защити посетители събитието се трансформира в сензацията на годината.

Георги Първанов има и по-голям наследник Владимир, който също е щастливо женен за лекарката Цветанка. Те са родители на две пораснали деца – Виктория и Георги.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР