С отправените въпроси се цели своеобразно ориентиране на избирателя за

...
С отправените въпроси се цели своеобразно ориентиране на избирателя за
Коментари Харесай

Изборите идват и си отиват, но поетите ангажименти остават! Вижте защо

С отправените въпроси се цели самобитно насочване на гласоподавателя за идния ексклузивен парламентарен избор

Гражданско обединяване „ Бургазлии “ ще предложения за персонални срещи всеки един от претендентите за народни представители, които водят листа в бургаски район, както и листа за Европейски парламент. 

Каним ги публично посредством актуалното съобщение. 

С отправените към тях въпроси ще целим да разберем по какъв начин другите хора, с разнообразни идеологии, способи и партийни принадлежности, ще могат да решат проблемите в област Бургас. 
Срещите целят да се трансфорат в самобитен компас за гласоподавателя, да го ориентират, осведомят и той да придобие визия на кого и за какво да помогне посредством гласа си!
Срещите ще се проведат в офиса на Гражданско Обединение „ Бургазлии “ – ул. “Милин камък “ № 9 /до постройката на Областна управа/. 
Може да се свържете с нас на следния имейл адрес:, с цел да уточним дружно възможните дати за провеждането на срещите и реализирането им. 
От всяка една среща ще се изваждат основни отговори и оферти, които по-късно ще бъдат оповестени на страницата на Гражданско Обединение „ Бургазлии “. На мнение сме, че това е методът, с цел да има проследимост и отчетност за жителите от Бургас и района. 
Въпросите ще бъдат и локални, и национални като фокусът ни ще бъдат локалните. 

Бургазлии, като жители и гласоподаватели, чакаме да чуем мнения по съществени за града и района въпроси, като:
-    състоянието на Летище Бургас и обвързаните с него браншове – туризъм, превоз, стопанска система, трудов пазар;
-    изграждане на четирилентови платна към гр. Варна и гр. Малко Търново;
-    варианти за удължение на туристическия сезон и насърчаване на целогодишен туризъм – хрумвания, трендове, проблеми;
-    облагородяване на бургаските марини;
-    ЗА или ПРОТИВ построяването на фотоволтаични паркове;
-    по отношение на Образование - възстановяване на качеството в начален, прогимназиален и гимназиален стадий и въвеждане на нови специалности в бургаските университети. Какво реализация получават младежите след приемането на дипломата? – главен въпрос, който остава дълго време встрани;
-    Язовир „ Раков дол “, водоснабдяването на гр. Бургас и района и запазване на Странджа планина. Мнения и визия;
-    Публични финанси - повишение на ефикасността при разходване на парите събрани от налозите на жителите, повишение на отчетността и контрола.

Всеки бургазлия, гражданин в района, както и представители на цивилен организации са добре пристигнал на нашите срещи. Не се колебайте да се свържете с нас на е-поща и страницата ни в интернет www.burgazlii.com.
.В фрагмента са водачите на листите – Жечо Станков (ГЕРБ-СДС), акад. Николай Денков (ПП-ДБ), инж. Петър Кънев (БСП), Севим Али (ДПС), Цончо Ганев (Възраждане) и Ивайло Вълчев (ИТН)
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР