Най-малката дъщеря на президента Владимир Путин, Катерина Тихонова, която е

...
Най-малката дъщеря на президента Владимир Путин, Катерина Тихонова, която е
Коментари Харесай

Дъщерята на Путин Катерина Тихонова се сдоби с нова служба

Най-малката щерка на президента Владимир Путин, Катерина Тихонова, която е управлява фондацията „ Иннопрактика “, стана съпредседател на Координационния съвет към Руския съюз на индустриалците и бизнесмените, който се занимава съответно с подмяната на вносно съоръжение. Тази информация беше доказана за РБК от пресслужбата на Съюза, оповестява " Радио Свобода ".

От институцията прецизират, че съветът е основан, с цел да заключи сполучливите практики при подмяната на вносно съоръжение, основаването на цифрови услуги в тази посока и формулирането на законодателни начинания. Той е управляван от ръководителя на Руския съюз на индустриалците и бизнесмените Александър Шохин.

Фактът, че Катерина Тихонова е получила предложение да се причисли към този съвета, стана прочут при започване на юли. Тогава пресслужбата на нейната фондация обаче отхвърли да разяснява този факт пред RBC, с оправданието, че към момента Тихонова не е дала своето единодушие.

Освен че управлява „ Иннопрактика “, Тихонова е и заместник-директор на Института за математически проучвания на комплицирани системи към Московския държавен университет и началник на Института за авангардни проучвания на изкуствения разсъдък и интелигентните системи към същия университет.

Превод: Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР