Най-лошият подпалвач в Япония беше осъден на смърт за шокиращо

...
Най-лошият подпалвач в Япония беше осъден на смърт за шокиращо
Коментари Харесай

Мъж беше осъден на смърт за палеж в студио за анимационни филми, след като ужасяващ пожар уби 36 души

Най-лошият подпалвач в Япония беше наказан на гибел за шокиращо нахлуване против аниме студио в Киото, което умъртви 36 души.

Окръжният съд в Киото съобщи, че е открил, че подсъдимият, Шинджи Аоба, е душевен кадърен да изтърпи наказване за закононарушенията и разгласи смъртното му наказване след отмора в съвещание от две елементи в четвъртък. Aoba нахлу в студио № 1 на Kyoto Animation на 18 юли 2019 година и го подпали. Смята се, че доста от жертвите са умряли от отравяне с въглероден окис. Повече от 30 други души бяха тежко обгорени или ранени.

Съдия Кейсуке Масуда сподели, че Аоба е желал да бъде романист, само че не е съумял - и по тази причина той е потърсил възмездие, мислейки, че Kyoto Animation е откраднал романи, които е изпратил като част от фирмен конкурс, съгласно националната телевизия NHK. NHK също заяви, че Аоба, който е бил без работа и се бори финансово след многократна промяна на работа, е възнамерявал настрана нахлуване на гара северно от Токио месец преди палежа на анимационното студи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР