Най-лесният начин да се освободите от няколко излишни килограма е

...
Най-лесният начин да се освободите от няколко излишни килограма е
Коментари Харесай

Напитки, които ще ви помогнат да отслабнете!

Най-лесният метод да се освободите от няколко непотребни кг е да пиете повече течности. Проучване, оповестено преди известно време в изданието Annals of Family Medicine, установи, че получавалите задоволително течности имат по-нисък показател на телесна маса от тези, които постоянно се дехидратират (обезводняват).

Вода. Питейната вода без газировка е може би най-хубавият избор за поддържане на естествен баланс на влага в организма ви и за намаляване. Точното количество зависи от самостоятелните характерности на вашето тяло, температурата на околната среда, влажността на въздуха и други параметри - само че приблизително е желателно възрастен човек да получава най-малко един и половина литра вода дневно.
Прочистване на организма с течна диета
Течната диета се предлага за хора, които се борят с раздразнени вътрешности и болести на храносмилателната система. Течната диета осигу...
Прочети повече
Мляко. Освен че млякото чудесно утолява жаждата (което е изключително значимо в летните жеги), то съдържа мазнини, въглехидрати и белтъчини (протеини). Така че то може да размени леките закуски сред храненията и да ви защищити от спомагателни калории.

Кафе. Основното предписание тук прилича свидетелската клетва в американските филми за съдилища и юристи: истината е кафе, истината е единствено кафе и истината е нищо друго, с изключение на кафе! То в действителност би трябвало да бъде просто кафе - черно, без захар, без мляко, без сметана, без сиропи и още повече без „ съпътстващи " десертчета. В една чаша кафе има единствено 5 калории, а кофеинът форсира метаболизма и изгарянето на мазнините. Най-важното е последната чаша кафе да бъде най-малко 6 часа преди лягане.

Плодова вода. Ако не желаете да се наливате с елементарна вода, може да добавите към нея горски плодове, няколко резенчета лимон или грейпфрут, листа мента и босилек, няколко резена прясна краставица. Напитката ще се получи нискокалорична, утоляваща жаждата - и насърчаваща загубата на тегло.

Минерална вода. Минералната вода не трябва да се пие с литри, само че две-три чаши дневно (особено в случай че този ден е горещ) ще спомогне освен да попълните недостига на влага, само че и да възстановявате салдото на соли и електролити в организма. Но при положение, че имате болести или нарушавания в стомашно-чревния тракт, не забравяйте да се посъветвате с доктор!
Има 5 ефикасни метода да не ЗАДЪРЖАТЕ вода в организма
Задържането на вода в организма може да докара до отичане на крайниците, подпухнало лице, чувство за мудност. Доста неприятно чувств...
Прочети повече
Зеленчукови сокове. Именно зеленчукови - а не плодови сокове! Плодовите не съдържат потребни фибри, само че са цялостни с плодовата захар фруктоза. Редовната консумация на плодови сокове покачва равнищата на кръвната захар и е рискова за здравето на сърцето. Съвсем друго нещо са зеленчуковите сокове: те са по-гъсти, имат повече целулоза (фибри) и доста по-малко захар. Главното е да избирате такива, в които не е добавена захар. За по-голяма изгода и по-приятен усет предлагаме да прибавяте малко солчица и черен пипер, както и леко да разреждате напитката с вода.

Чай. Някои изследователи правят извода, че антиоксидантите, които съдържа чаят (особено зеленият чай), могат да ускорят процеса на изгаряне на мазнини. Плюс това, чаят отлично утолява жаждата и в това време ви обезпечава порция кофеин в тези часове, когато към този момент е по-добре да се откажете от кафето.

---

Внимание! Статията носи информативен темперамент и не може да се употребява за слагане на диагноза или определяне на лекуване. Консултирайте се с доктор!
Вредно ли е да пиете течности по време на или вместо хранене
Дали този табиет е толкоз безвреден, споделят диетолози. Свикваме да пием храната в ранното детство, в детската градина компотът е задъ...
Прочети повече
Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР