Най-красивите жени в България нямат половинки до себе си Девойките, завоювали

...
Най-красивите жени в България нямат половинки до себе си
Девойките, завоювали
Коментари Харесай

Красиви и самотни! Миските ни са без гаджета

Най-красивите дами в България нямат половинки до себе си

Девойките, завоювали купите „ мис “ на другите градове у нас , са без половинки, написа България Днес. Мацките се отдават я на кариера, я на обучение и не желаят сериозен другар. Поне това излиза наяве то профилите им в обществените мрежи. В тях липсват фотоси и любовни послания към мъже.

Една от претендентките на короната Мис България е същинско копие на Барби. Никол Иванова завоюва купата за най-красива мацка в Шумен. Ослепителната русокоска е единствено на 18 години. Секси мадамата има извънредно дълъг крайник – висока е близо 180 см . И за благополучие на доста мъже, които точат лиги, по чаровната Никол, миската е свободна.

Друга от мацките, която ще се бори за купата най-красива жена в България, е от Варна Яна Стоянова е на 22 години. Секси брюнетката също е необвързана. Яна има манекенски ограничения и е модел по специалност.

Мис Пазарджик Дарина Василева също е без половинка. 17-годишната красавица учи в езикова гимназия в Пловдив . И вместо да дири гадже, тя заляга над учебниците.

Дарина е натурална хубавица и не се нуждае от корекции нито по тялото , нито по лицето си.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР