Най-коментираното шоу у нас, "Ергенът", не спира да вълнува зрителите

...
Най-коментираното шоу у нас, "Ергенът", не спира да вълнува зрителите
Коментари Харесай

Диона срази мрежата с тези думи за Ергенът, Алекс призна дали харесва жени

Най-коментираното шоу у нас, "Ергенът ", не стопира да вълнува феновете и е тематика номер едно във всекидневието ни. Епизод след епизод обществото като че ли е все по-скандализирано и разисква държанието на участничките в конкуренцията, както и на Виктор, за който се съревновават.

Страстите в шоуто са извънредно бурни и несъмнено хубавиците не крият недоразуменията между тях. А една от тях непрекъснато попада сред словесните борби и това е психоложката Александра. Тя съвсем постоянно е в позицията на бранител, най-много на Бонобонова, която търпи много рецензии от другите участнички. Неведнъж сме я виждали и да се просълзи след следващия скандал.

За Александра обаче се понесе любопитна мълва, а точно че има хомосексуални пристрастености. Повод за тези размисли беше деликатното ѝ отношение към приятелките ѝ във формата и обстоятелството, че по никакъв начин не пести прегръдките си с девойките. И като че ли им се любува повече, в сравнение с прегръдките с Виктор. Александра реши, че няма да подмине слуховете с безмълвие и самата тя разкри дали има някаква истина в тях:

Хора, не съм лесбийка, одобрявам мъже. Моят управител Филип може да го удостовери “, съобщи самата тя.

Междувременно някои известни персони не икономисват мнението си за шоуто. Една от тях е Диона, която даже не се поколеба да показа размишленията си, по отношение на изборите на Виктор, когато преценя коя дама да отпадне от шоуто. И думите ѝ несъмнено ще бъдат признати мъчителни от някои:

"Всички осмиват “Ергенът”, само че в действителност предаването е извънредно показателно за действителния живот. Поведението на Виктор е близко с това на 90% от днешните мъже. Имам поради една съответна обстановка, която приказва много… А точно изгонването на Зори. ЕДИНСТВЕНАТА качествена и сполучлива жена. Но той избра леките, изкуствени фръцли, които са там поради славата (повечето). Много мъже вършат по този начин в днешно време… Търсят стойностна жена, само че като я намерят им става скучна и я заменят за някой на ниска цена парцал… Казват, че не си падат по меркантилни и изкуствени, а в действителност скрито мечтаят най-малко за една вечер с такава… Следват ги и харесват фотосите им…

Но за пред обществото желаят вярна и скромна брачна половинка! Ех, момчета! После дамите не знаели какво искат… ", рече и отсече изпълнителката.

А вие съгласни ли сте с нея?

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР