Най-колоритната участничка в Мастършеф“ Радка Булман стана петият победител в

...
Най-колоритната участничка в Мастършеф“ Радка Булман стана петият победител в
Коментари Харесай

Победителката от „Мастършеф“ Радка Булман чистела тоалетни в чужбина! Ето каква е житейската й история

Най-колоритната участничка в „ Мастършеф “ Радка Булман стана петият победител в известното кулинарно риалити шоу и сграбчи 100 000 лв., припомня HotArena.

С премията тя ще си отвори ресторант. Ако е в България, ще се споделя „ Рачо реже риба “, а в случай че е в Австрия, ще е морски и ще го назова „ Варна “.

37-годишната българка е родена в Девня. Ражда едвам на 18 години сина си Тони и на 23 отпътува за Австрия поради мизерията в родината си. Тук тя няма работа, парите все не стигат и с някогашния й брачен партньор вземат решение да потърсят щастието си при неговата вуйна в Австрия. Не след дълго обаче се разделят и той се връща в България. А тя остава сама със сина си.

Емигрантските години бяха доста сложни, криехме се от полицията, тъй като нямахме визи. Това ме принуди да шетам тоалетните на австрийците. Смених четири работи в продължение на три години. След това получих виза и постъпих във  компания, а в този момент съм касиер. За шест месеца сама научих немския език, с цел да мога да се оправям. Не ме питайте по какъв начин се оправях. Докато бях на работа, оставях сина ми при една съседка – сръбкиня, която имаше две деца. По едно време пристигна да ми оказва помощ майка ми, само че тя умря “, споделя Радка, писа „ Галерия “.

Понеже живеела в покрайнините на Грац, а работата й била доста надалеч, с цел да не пътува по два часа, почнала да се прибира с таксита. Така се срещнала с сегашния си брачен партньор – австриеца Торстен. Той бил таксиметров водач. Започнал да я прибира всяка вечер след работа. Така се влюбил в нея, само че тя въобще не го забелязала. Една вечер с колежки отишла на дискотека и Торстен дошъл да я вземе. Бил подстригал дългата си коса и като го видяла, го разкрила по различен метод. Казала си какъв брой е хубав и по какъв начин не го е забелязала до момента. И станали гаджета.

Двамата се оженили преди 13 години. Решили да се реалокират в България и да отворят дребен фамилен ресторант край Варна. Държат го 4 години, само че занимание готвачката забременява с дъщеричката си Марта. Заради нея се връщат в Грац, тъй като мъжът й доста държи детето им да проплаче в родината му.

В момента и двамата се двоумят къде да останат да живеят – тук или в Австрия. Каквото и да решат обаче, е несъмнено, че Радка ще си отвори ресторант. Синът й Тони към този момент е на 18 години и е тръгнал по пътя на майка си. Работи като келнер и готвач в Австрия, живее на квартира и си има гадже.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР