Най-колоритната от благоевградските тризначки—Любов, стана майка на момиче. Щастливата вест

...
Най-колоритната от благоевградските тризначки—Любов, стана майка на момиче. Щастливата вест
Коментари Харесай

Тризначката Любов роди момиченце

Най-колоритната от благоевградските тризначки—Любов, стана майка на момиче. Щастливата новина бе обявена точно от някогашната брадърка, която е на седмото небе от благополучие, научи HotArena .

„ Добре пристигнала, блага принцесо Виктория ”, споделя Любов Станчева под фрагмента с щерка си. Бебето проплака през вчерашния ден сутринта в лондонска клиника, написа „ Телеграф ”.

Няколко часа по-късно някогашната риалити героиня показа фотография, на която държи щерка си за ръчичка. Близки и другари поздравиха младата майка по случай раждането на първото й дете и й пожелаха доста благополучие.

Сестрите на Любов—Вяра и Надежда също споделиха насладата си и занапред обявиха, че ще оказват помощ в грижите за бебето, защото майка им е в България, а родителите на таткото са в Турция.

Виктория е плод на любовта сред Любов и турчин, който не е прочут в общественото пространство. Блондинката не разгласява фотоси с него, само че е известно, че двамата от година и половина разделят общ покрив в Англия.

Там те възнамеряват да отгледат и щерка си, като считат, че стандартът на живот в Лондон дава отговор на визиите им за бъдещето на Вики. Т ризначката и брачният партньор й възнамеряват да пътуват до България, а също и до Турция с бебето, с цел да може дребната да се запознае с бабите и дядовците си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР