Най-известната сватба на годината, която събра две семейства мултимилионери, едно

...
Най-известната сватба на годината, която събра две семейства мултимилионери, едно
Коментари Харесай

Синът на Бекъм се ожени за милионерска дъщеря на впечатляваща церемония за над 3 милиона евро

Най-известната женитба на годината, която събра две фамилии мултимилионери, едно американско и едно английско се състоя Палм Бийч. Никола Пелц заслепи всички в сватбената си рокля на Валентино, а Бруклин Бекъм сияше от благополучие до нея. Еврейската гала се състоя в палатка, а измежду гостите на събитието бяха Серина Уилямс и Ева Лонгория, както и Гордън Рамзи. 

Сватба на стойност над 3 милиона евро, извършена в имението на родителите на Пелц, впечатляваща гала с към 300 посетители, оповестява " Daily Mail “.

Бруклин Бекъм чакаше под булченския балдахин, наименуван хупа, декориран с ефектни цветя, гирлянди и разнообразни растения, намеквайки за палатката на Авраам и Сара. Булката държеше букет от бели цветя. Бруклин счупи увита със слафетка чаша с петата си, откакто той и Никола бяха благословени от равина. Връзката беше запечатана с продължителна целувка.

След две години връзка Бруклин Бекъм се ожени за дамата на живота си Никола Пелц. Един от подаръците на младото семейство е пътешестване до космоса. Синът на Дейвид и Виктория подписа предбрачен контракт със брачната половинка, която е богата наследница на нюйоркския вложител Нелсън Пелц. Състоянието на Дейвид Бекъм е оценено на близо 500 милиона $, само че е по-ниско от това на семейството Пелц, оценено на 1,6 милиарда $.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР